Fundul îţi trădează inteligenţa şi sănătatea. Cu cât e mai mare, cu atât mai bine

1 70209 original jpg jpeg

Niciodată nu te-ai simţi bine cu posteriorul care iese în evidenţă, însă acum o să-ţi placă ce auzi. Cercetătorii britanici de la Oxford University au descoperit că femeile care au un fund mare au multe motive să fie fericite: sunt mai sănătoase şi mai deştepte ca celelalte.

Cum este posibil,o să te întrebi. Ei bine,oamenii de ştiinţă sugerează că un posterior generos înseamnă şi riscuri mai mici de a dezvolta boli cronice. În plus,studiile au descoperit şi o legătură între dimensiunea fundului şi nivelul de inteligenţă.

Mai precis,nu ar trebui subestimată inteligenţa unei femei cu posterior bombat şi voluminos.

Experţii britanici au arătat că aceste femei au un nivel mai redus de colesterol „rău“ în sânge,pentru că în corpul lor există o cantitatea mai mare de hormoni,care favorizează procesarea rapidă a zaharurilor.

Au un iQ mai mare

În plus,s-a ajuns la concluzia că femeile cu fese mai mari prezintă un risc mai mic de a dezvolta boli de inimă sau diabet zaharat,comparativ cu cele care au siluetă trasă prin inel.

Se pare că femeile voluptoase au un surplus de acizi graşi Omega-3,ceea ce face ca activitatea creierului să fie vizibil îmbunătăţită.

Coordonatorul studiului,profesorul Konstantinos Manolopoulos,a confirmat raportul cercetării şi a concluzionat că femeile cu mai multă grăsime pe fese au niveluri mai scăzute de colesterolşi glucoză.

La cercetări au participat nu mai puţin de 16.000 de persoane. Din analize şi măsurători,a reieşit că reprezentantele sexului feminin,care posedă un posterior generos,au niveluri mai mari de leptină,un hormon responsabil cu controlul greutăţii,şi de dinopectină,unul care are proprietăţi antiinflamatorii,de protecţie vasculară şi antidiabetice.

Mai mult decât atât,dacă e să luăm în considerare şi rezultatele cercetătorilor cu aceeaşi temă de studiu,femeile cu fund generos,dar cu talie mică,au speranţă de viaţă mai lungă decât femeile cu tipar 90 60 90.

Ai silueta tip măr sau în formă de pară? Din studii reiese că femeile din a doua categorie de trup au şanse mari să aibă un iQ de invidiat.Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg