GĂSEŞTE ”JUCĂRIA PERFECTĂ” (P)

1 65446 original jpg jpeg

Dacă ar exista ”jucăria perfectă”, totul ar fi foarte simplu. Am procura-o, şi gata! Copilul s-ar dezvolta după plan, noi nu ar mai trebui să căutăm soluţii noi, jucării noi... Ar fi foarte simplu, dar ar fi foarte monoton, foarte plictisitor.

Ei,bine că nu există aşa o jucărie! Dar există jucării,care pentru atingerea anumitor obiective sunt perfecte. Este vorba despre gama vastă a jucăriilor educative,atât de necesare pentru dezvoltarea anumitor competenţe.

În magazinul nostru online Lesteravem o variată gamă de jucării de lemn,care vizează dezvoltarea intelectuală,estetică şi socială a copiilor. Pentru diversificarea acţiunilor mintale propunem jucăriile de căutarea formelor,puzzle-urile cu diferite grade de dificultate şi jucăriile care privează gândirea logică a jucătorilor. Perfecte pentru dezvoltarea capacităţilor mintale!

Dar nu numai mintea ageră este singurul obiectiv al jucăriilor educative.Ele fiind atractive,prin forma şi culoarea lor în tonuri calde care se obţin cu vopsele organice nedăunătoare sănătăţii,formează şi simţul estetic al copiilor,iar dacă este posibil,şi se pot juca mai mulţi amatori împreună,se evidenţiază o ”jucărie perfectă” pentru socializarea lor – poate cel mai mare avantaj.

În fine,putem trage concluzia evidentă:  toate jucăriile pot fi perfecte,depinde când şi cui sunt oferite.  Fiecare copil este foarte complex. Micuţii trec prin metamorfoză mereu,se dezvoltă în fiecare zi,şi au nevoie de jucării care să ajute dezvoltarea personalităţii lor. Pentru faze diferite,pentru  momente diferite,au nevoie de jucării diferite. Există reţetă sigură pentru a defini jucăria perfectă? Nicidecum. Fiţi foarte atenţi la fiecare activitate a copiilor,ca să vă puteţi decide în acest sens.

Jocul cu jucăriile noastre de lemn promovate pe platforma online Lester,pot prilejui pregătirea copiilor pentru activităţile mai avansate,cum ar fi învăţarea şi munca,fără a stinge plăcerea distracţiei. O gamă bogată de jucării vă stă la dispoziţie,toate finisate cu exigenţă,realizate pe baza unor proiecte bine gândite.

Staţi la cumpănă,observaţi ce activităţi desfăşoară copilul dumneavoastră şi veţi şti,care este alegerea perfectă pentru ”jucăria perfectă” la momentul oportun.  Faceţi inventarul jucăriilor educative a magazinului nostru online şi alegeţi jucăria ”perfectă” (adică cea mai potrivită)  exact pentru copilul dumneavoastră. Dacă comanda dumneavoastră depăşeşte 139 lei,veţi beneficia de transport gratuit la adresa indicată de dumneavoastră.