Greşeli de stil care te fac mai în vârstă

1 68914 original jpg jpeg

Este uimitor câţi de mulţi ani pot adăuga sau scade anumite detalii ale stilului vestimentar. Culoarea necorespunzătoare şi lungimea părului, o fustă neinspirată şi arătăm cu 10 ani mai mult şi cu mai multe kilograme.

Iată câteva greşeli de stil care ne arată mult mai în vârstă şi mai grase decât suntem în realitate:Prea mult negru

Negrul este elegant,în mai multe ocazii,dar,pe măsură ce adăugăm ani în buchetul vieţii,nu devine foarte măgulitor. Pielea tinde să devină mai albă,iar părul negru şi hainele închise la culoare creează mai mult contrast care atrage atenţia asupra defectelor:ridurile,cearcănele. Vopseşte părul într-o nuanţă de şaten şi o să arăţi cu 5 ani mai tânără. În plus,dacă nu vrei să renunţi la negru,poartă un accesoriu colorat.

Porţi fuste prea lungi

Doar pentru că ai mai mulţi ani,nu înseamnă că fusta trebuie să măsoare câţiva centimentri în plus. De regulă,fereşte-te de dimensiuni nedefinite. Fusta până la gambă,chiar până la mijloc,este cea mai potrivită.

Alegi perechea greşită de ochelari

Dacă trebuie să porţi ochelari,nu-i cumpăra pe primii pe care-i vezi. Nu preţul trebuie să fie primul argument în alegerea unei perechi de ochelari,ci modul în care vezi cu acei ochelari. Studiază reviste de modă şi vezi ce modele de ochelari se potrivesc cu fizionomia ta. Nu-i evita pe cei mai îndrăzneţi şi nu ascunde ochii.

Mergi la cumpărături cu persoana greşită

Poate că o rochie de culoarea neon arată spectaculos pe altcineva,dar dacă te îmbraci cu acelaşi model de rochie,s-ar putea să nu-ţi stea la fel de bine,chiar dimpotrivă. Nu este nimic în neregulă cu a fi la modă,dar adaptată la vârsta ta. Alege accesorii la modă pentru tineri şi include-le la ţinutele tale.

Fereşte-te de pantofii cu platformă

Platforme sunt încă populare,dar nu neapărat o alegere bună pentru tine,dacă ai trecut de 30 de ani şi ai peste 60 de kilograme. Alege varianta slim pentru pantofi.

Eşarfele

Purtarea unei eşarfe de mătase în jurul gâtului este un accesoriu fix pentru 60 de ani. O eşarfă poate fi cool,dar în loc de-a o purta la gât,mai bine o transformi într-o brăţară de mătase sau o pui la geantă. În plus,fereşte-te de accesorii cum sunt broşele mici,purtate pe rever. Alege unele mai mari şi foloseşte-le pentru a completa ţinuta.

Credit foto:www.healthonlinecentral.comRecente