Gustări care te ajută să te concentrezi la birou

1 74039 original jpg jpeg

Atunci când eşti la birou, orice altă activitate ţi se pare mai interesantă. Nu te poţi concentra şi abia aştepţi să evadezi din spaţiul închis. Însă munca este muncă şi în ajutorul tău vin nişte super-alimente care te vor ajuta să te concentrezi şi să dai randament.

Biscuiţii din grâu integral şi brânză de vacă

Biscuiţii din grâu integral conţin carbohidraţi,care odată intraţi în organism se transformă în glucoză,iar creierul are nevoie de aceasta pentru a funcţiona. Dacă serveşti aceşti biscuiţi cu brânză,cu atât mai bine. De ce? Pentru că proteinele se digeră mai greu,şi astfel vei putea sta concentrat mai mult timp.

Citeşte şi:

Grâul încolţit,un elixir al tinereţii

Brânza te ajută la concentrare

Iaurt cu fructe

Încearcă să combini iaurtul grecesc cu căpşuni sau coacăze. Studii recente au arătat că antioxidanţii existenţi în coacăze pot să îţi îmbunătăţească memoria. Căpşunile conţin vitamina C,de care creierul are nevoie pentru a funcţiona corespunzător. Mănâncă aceste fructe în combinaţie cu iaurtul grecesc,deoarece acesta conţine calciu cu rol în încetinirea procesului de digestie.

Migdale sau nuci

Ambele conţin vitamina E,care te ajută să te concentrezi mai bine pe măsură ce îmbătrâneşti. Ai grijă să nu faci exces. Nucile au un conţinut ridicat de calorii. Mănâncă un pahar mic de nuci sau migdale.

Humus şi broccoli

Acestea par a fi gustarea perfectă! Broccoli conţine vitamina K,care îţi poate îmbunătăţi puterea de concentrare şi capacitatea de memorare. Hummus-ul este foarte sănătos şi delicios.

Un ou fiert tare şi o banană

Poate părea o combinaţie ciudată,însă aceste 2 alimente pot face minuni. Gălbenuşul oului are proprietăţi care te ajută să îţi îmbunătăţeşti memoria. Din moment ce oul are doar 70 de calorii,mai ai nevoie de încă un aliment pentru a atinge pragul de 200 de calorii,iar acest aliment este banana. Aceasta are un conţinut bogat de potasiu care îţi poate îmbunătăţi puterea de concentrare.

Avocado

Ia-ţi la birou câte o jumătate de avocado,peste care presori puţină sare. Mai ai nevoie doar de o linguriţă cu ajutorul căreia să mănânci! Avocado conţine grăsimi mononesaturate care îţi măresc puterea de concentrare. Pe lângă toate aceste beneficii,este şi foarte gustos!Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg