Gustări delicioase de pus la pachet celor mici

1 59997 original jpg jpeg

Copilul tău este mofturos când vine vorba de mâncarea pe care i-o dai la pachet? Iată câteva sugestii delicioase, care fac cu ochiul celor mici, indiferent de cât de pretenţioşi sunt.

1. Sandwich cu pateu de ficatCopiii mici sunt înnebuniţi după gustul savuros al pateului de ficat,întins pe pâine în combinaţie cu unt şi un ardei gras sau o roşie. Pentru a transforma gustarea într-un preparat sănătos,foloseşte pâine din cereale integrale,unt cu conţinut scăzut de grăsimi şi pateu de ficat bio (sau preparat în casă).

Poţi încerca şi untul delicios de la Koliba.

Prăjeşte două felii de pâine din cereale integrale,unge-le cu unt şi înnobilează sandwich-ul cu felii de ouă,caşcaval clasic feliat şi o frunză de salată verde.

Poţi folosi untul Premium natural de la Koliba şi caşcavalul clasic feliat de la Koliba.

Oferă un gust nou sandwich-urilor de zi cu zi ale copilului,înlocuind brânza cu caşcaval afumat,o delicatesă pe care copilul o va adora între două felii de pâine,alături de o foaie de salată verde şi o fâşie de şuncă de pasăre.

Poţi opta pentru caşcavalul afumat feliat de la Koliba.

Sandwich-urile dulci sunt preferatele oricărui copil. Combină o crema de brânză de bună calitate cu puţină miere,unge două felii de pâine cu acest amestec şi adaugă între ele feliuţe de banane.

Unul dintre cele mai simple,la îndemână şi gustoase sandviciuri preferate ale copiilor sunt preparate rapid cu brânză topită,şuncă proaspătă de curcan şi ardei gras sau roşie.

Poţi folosi brânza topită Pohoda de la Koliba.