Iat─â c├ót de mult ├«ngra┼č─â b─âuturile carbogazoase!

1 63901 original jpg jpeg

Cercet─âtorii americani au descoperit posibilitatea unei leg─âturi ├«ntre prezen┼úa unor markeri genetici de un anumit tip ┼či riscul de obezitate produs de consumul b─âuturilor carbogazoase.

Anumi┼úi markeri genetici ar putea explica de ce unii consumatori de b─âuturi carbogazoase sau alte b─âuturi ├«ndulcite artificial sunt mai predispu┼či la obezitate dec├ót al┼úii.

Studiul arat─â c─â participan┼úii care au ├«n ADN ace┼čti markeri ├«ntr-o cantitate mai mare dec├ót al┼úii au un risc mai mare de a suferi de obezitate.

├Än plus,cu c├ót au b─âut mai multe b─âuturi cu ├«ndulcitori,cu at├ót a crescut ┼či diferen┼úa ├«ntre cele dou─â grupuri ├«n ceea ce prive┼čte riscul de obezitate.

"Datele noastre sugereaz─â c─â factorii genetici ┼či de mediu ar putea avea un efect combinat asupra riscului de obezitate. ├Än cazul celor care au deja un risc genetic ridicat, riscul de obezitate ar putea fi diminuat prin alegerea unor b─âuturi mai s─ân─âtoase",a spus un cercet─âtor din cadrul studiului,Lu Qi,profesor asistent la ┼×coala Harvard de S─ân─âtate Public─â.

Băuturile îndulcite contribuie,cel mai probabil,la obezitate pentru că au un nivel ridicat de calorii,dar nu satisfac apetitul,motiv pentru care,de multe ori,oamenii nu reduc aportul de calorii din mâncare,pentru a compensa cu cele pe care le consumă în formă lichidă.Recente

refuz   nu   shutterstock 2124337634 jpg
Tik Tok jpg
Sfintii Petru si Pavel shutterstock 1852640023 jpg
femeie tanara interviu job ingrijorata dec 3 2010 6 42 pm jpeg
DSC 0243 jpg
Cum po┼úi avea un p─âr bogat ┼či s─ân─âtos, chiar dac─â ├«l coafezi zilnic jpeg
Parinti imaturi  jpg
inghetata foto shutterstock
gandac de bucatarie shutterstock 1102601966 jpg
sport jpg
pasta de dinti   shutterstock 1294381117 jpg
shutterstock 1358046383 jpg
Carne jpg
carton 1 png
Baterie descarcata jpg
Tigare electronica jpg
Narcisism jpg
Rusalii shutterstock 2151194551 jpg
Intalnire jpg
muzica casti shutterstock