Iată ce lucruri nu fac oamenii fericiţi

1 66060 original jpg jpeg

Ne petrecem mult timp disecând obiceiurile şi mentalităţile oamenilor fericiţi, dar oferim mai puţin timp să evidenţiem comportamentele, pentru a le evita.

Cu acest lucru în minte,aici sunt lucruri pe care noi,cei mai fericiţi oameni din lume,pur şi simplu nu le facem. Este minunat atunci când răspunsul la a fi fericită este de a face mai puţin rău.

Iată ce lucruri nu fac oamenii fericiţi:

1. Ei nu critică

Oamenii fericiţi nu critică pe alţii pentru acţiunile lor,cu excepţia cazului în care critica este imperios necesară să binedispună persoana respectivă. Şi apoi,o fac cu dragoste şi critică gânduri altora într-o încercare de a le rupe,lucru care este,de obicei,un semn de proprie nesiguranţă. Oamenii fericiţi nu au grija altora,şi nu au niciun interes rău.

2. Ei nu se compară cu cei din jur

Oamenii fericiţi sunt mulţumiţi de propriile alegeri din viaţă. Ele sunt recunoscătoare pentru ceea ce au,şi nu-şi compară stilul lor de viaţă cu a altora.

  3. Ei nu se plâng

Să te plângi mereu este un simptom de concentrare pe ceea ce nu ai,mai degrabă decât ceea ce faci. Tu nu poţi obţine tot ceea ce-ţi doreşti. Oamenii fericiţi ştiu că plânsul nu este niciodată o soluţie.

4. Ei nu trăiesc în trecut

Condiţiile de viaţă din trecut,de obicei,înseamnă locuinţa la regrete. Cu excepţia cazului este informarea alegerilor viitoare,celelalte sunt o pierdere de timp. Fii pozitivă şi lucrează din greu pentru a crea un viitor mai bun acum. Dă drumul la ceea ce s-a întâmplat deja. Nu te ajută la nimic.

5. Ei nu pierd timpul

Oamenii fericiţi cunosc importanţa de a rămâne mereu în prezent,şiprofitădin plin de fiecare moment.

  6. Nu încearcă să-i schimbe pe alţii    

Oamenii fericiţi acceptă prietenii şi cunoştinţe lor,pentru cine sunt şi unde sunt,fără nemulţumire sau frustrare. Apreciază totul într-un mod pozitiv.

7. Ei nu uită să acorde prioritate dezvoltării personale

Aceştia se concentrează pe scopul lor,visele lor,obiceiurile lor de zi cu zi,şi sănătatea lor. Sunt concentraţi pe ceea ce fac şi sunt capabili să-şi atingă obiectivele din viaţă.

8. Nu îşi fac griji despre judecata oamenilor

Oamenilor fericiţi chiar nu le pasă prea mult despre ceea ce cred alţii despre ei. Aceştia fac ceea ce doresc şi ce au nevoie să facă pentru propriile motive,bine luate în considerare,precum şi aprobarea sau dezaprobarea celorlalţi pe care nu le iau în considerare deloc.

  9. Nu se gândesc părea mult la fapte    

Oamenii fericiţirecunosc că spirala de gândire este adesea cauza principala a depresiei,anxietăţii şi stresului. De aceea nu se gândesc prea mult la ceea ce fac,şi mereu iau decizia corectă.Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg