Iată ce semnifică visele tale!

1 68087 original jpg jpeg

Visele sunt cele mai fascinante fenomene care apar în mod natural, şi pe care noi ca fiinţe umane le experimentăm. Visul apare din cauza naturii extrem de complexe a creierului. Fiecare dintre noi visăm şi de multe ori ne întrebăm ce semnificaţia are, ce vrea să ne transmită.

Visele sunt adesea considerate că deţin un sens şi o semnificaţie pentru viaţa noastră,deoarece provin din subconştientul nostru,acea parte a creierului asupra căreia nu avem control. Creierul nu are o legătură directă cu realitatea din lumea din vis,ceea ce însemnă că poate rula sălbatic şi liber,fără consecinţe. Ţi s-a întâmplat să visezi de mai multe ori acelaşi lucru? Sau poate că te aflai undeva,la un eveniment,dar în momente diferite? Visele pot avea în general aceleaşi interpretări,dar pot varia în mod individual,în funcţie de contextul în care s-a petrecut.

Visele cele mai comune şi semnificaţia lor:

Visezi persoane pe care le cunoşti

Atunci când visezi o persoană sau anumite persoane pe care le cunoşti în viaţa reală poate fi un indiciu că admiri anumite calităţi de ale ei pe care le doreşti pentru tine. Dacă îţi apare o persoană din trecut în vis înseamnă că există un aspect neconfirmat la tine sau te afli într-o situaţie în viaţa reală care induce un sentiment asemănător dintr-o relaţie anterioară.

Visezi că zbori

De multe ori atunci când visezi că zbori reprezintă libertate. Cu toate acestea,poate însemna şi faptul că vrei să scapi din viaţa reală. Dacă visezi că încerci să zbori şi nu poţi,vrea să însemne că te simţi legată de viaţă sau că eşti prinsă într-o capcană.

Visezi animale

Animalele pot avea semnificaţii diferite în vis. Atunci când visezi pisici reprimă o parte intuitivă,feminină,în timp ce apariţia leilor în vis reprimă sentimente de furie. Cheia pentru interpretarea unui vis în care apare un animal este să analizezi trăsăturile naturale ale animalului special. În plus,acestea pot fi simboluri ale bazei,dorinţe instinctuale,pasiuni,emoţii sau acţiuni. De multe ori reprimă dorinţe din viaţa reală. Pe de altă parte,ele încă sunt înnăscute în noi şi doar se ascund în subconştient.

Visezi munţi

Munţii sunt adesea simboluri de realizare sau atingerea scopurilor. Înseamnă că munţii sunt etapele pe care trebuie să le treci pentru a avansa în viaţă,în orice aspect ar fi el. Mergând pe jos pe munte înseamnă că ai depăşit cu succes ceva important,iar dacă visezi că admiri un peisaj poate însemna că eşti contemplativă în decizii majore de viaţă.

Visezi boli

Atunci când visezi despre boli poate fi modul în care organismul încearcă să spună că ceva nu este în regulă cu noi. Subconştientul este centrat pe lucruri pe care conştientul s-ar putea să nu fie. Acest vis mai poate însemna că îţi este frică că lucrurile nu merg aşa cum ai vrea.  

Visezi drumuri

Un drum în vis poate fi un indiciu al obiectivelor sau o direcţie pe care ar trebui să o urmezi. Drumul drept înseamnă că lucrurile merg bine,conform planului. Drumurile cu obstacole pot înseamna că întâmpini probleme cu obictivele pe care ţi le-ai propus sau pentru a găsi direcţia corectă.

Visezi sânge

Atunci când visezi sânge se spune că reprezintă vitalitatea şi puterea. În plus,sângele şi violenţa se mai referă la faptul că ai fost setată înapoi în starea emoţională actuală,lucru care înseamnă pierderea controlului. Atunci când îţi apar mâinile pline de sânge poate fi un indiciu al sentimentelor de vinovăţie.

 Visezi că dansezi  

Dansul simbolizează libertatea de circulaţie şi cooperare. În plus,poate înseamna romantismul,căsătoria şi chiar sexul. În funcţie de context se poate referi la simpla natură a dansului,în sine. Acest vis poate varia pe scară largă.