Iată ce trebuie să ştii atunci când mergi la schi

1 67454 original jpg jpeg

Vacanţa de iarnă se apropie şi dacă ai de gând să pleci la munte ca să te dai cu schiurile trebuie să ştii câteva lucruri înainte. Datul cu schiurile nu este aşa uşor cum pare. Trebuie să ţii cont de următoarele 5 lucruri.

Iată de ce trebuie să ţii cont:1. Îmbrăcămintea

Nu trebuie să cumperi totul atunci când eşti la început. Aproape tot ce se poate purta în afara timpului iernii,este bine. Un instructor de schi spune că „ Eu spun oamenilor să cumpere pantaloni şi geacă specială de schi,astfel încât să poţi avea pe sub ele încă un strat subţire de haine,în funcţie de condiţii.

„Protecţia ochilor este esenţială,de la ochelari de soare până la cei de schi. Adaugă  casca pentru a ţine de cald.” Casca,schiurile şi claparii,sunt disponibile pentru închiriere la staţiunile de schi,iar cele mai multe,unelte de închiriere pentru începători sunt flexibile şi uşor de folosit. Fiţi răbdători în magazinele de închiriere,nu te grăbi. Asigură-te că alegi cizmele care se potrivesc perfect,deoarece cizme moi nu sunt altceva decât necazuri.”

2. Atitudinea

Atâta timp cât vrei să înveţi să schiezi sau să te dai cu snowboard-ul şi să păstreze o minte deschisă,vei putea face astea într-un singur loc,şi anume la o bună şcoală de schi. "Chiar şi pentru cei care sunt sportivi buni în alte sporturi, schiatul este diferit. Alunecarea fără efort te poate face să te simţi speriată la început, şi instructorii doresc să te bucuri de faptul că alunecarea în jos îţi dă senzaţie. Încearcă să înţelegi limbajul corpului elevilor, nu doar ceea ce se spune în cuvinte, aşa că te poţi ghida mai bine."

3. Comunicarea

Cum sfătuieşte instructorul Baker,cuvintele elevilor nu corespund întotdeauna reacţiilor lor fizice. Dacă eşti preocupată de ceva,instructorul trebuie să ştie. Asta e cea mai bună cale pentru a te ajuta,şi permite instructorului să se concentreze pe acele elemente pentru care îţi faci griji.

"Îmi place folosind cablul de tractare de pe o parte la alta, pentru a arăta începătorilor sentimentul de alunecare fără elementul în jos. După pantă este introdusă panta, ca elevii speriaţi să adopte o poziţie defensivă de pe spate, într-o încercare de a pune frâne. Postura la una ofensivă, şi înclinată în faţă, va permite mult mai mult control şi creează mai puţin stres pe genunchi şi glezne."

4. Răbdarea

Persoanele care sunt în formă şi sunt obişnuite cu sportul,au uneori aşteptări despre cât timp le va lua pentru a se deplasa în sus la nivelul de calificare şi să fie capabile de a schia. "Îmi place să le insuflu mai multă educaţie şi cunoaştere în cazul în care acestea sunt pe schiuri lor şi să se asigure că acestea le au la bază, care va ajuta în cele din urmă să-şi realizeze obiectivele lor. Nu încerc să intimidez elevii mei când fac asta. În cele din urmă, timpul pe zăpadă ajută memoria musculară, astfel încât atunci când eşti gata pentru a te deplasa, eşti cu adevărat gata şi corpul tău poate reacţiona corespunzător",spune instructorul.

5. Controlul

Uneori,elevii într-o clasă la schi există nivelul persoanei cu cea mai mică abilitate,care poate fi frustrant dacă eşti superstar în devenire. Dar asta nu e întotdeauna cazul. Instructorii doresc să te ajute să obţii cele mai bune rezultate,aşa că vorbesc cu ei despre obiective şi vad ce li se potriveşte cel mai bine.”



Recente

Rugaciuni Sfantul Pantelimon  Sursa foto third 3910986 1280 jpg
medic incepator jpg
bnb@clikpentrufemei ro (1) jpg
Alege un desert preferat si afla cum esti perceput  Sursa foto shutterstock 1013046382 jpg
O femeie care pleaca in concediu  jpg
Culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 2360547709 jpg
cursuri functionari curs resurse umane jpg
Beneficiile extrasalariale si afacerile la inceput de drum de ce ai nevoie de ele jpg
Stima de sine jpg
Minimalimul emotional  Sursa foto shutterstock 2409609473 jpg
psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test  Care fata e mai atragatoare  Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg