Iată cum să slăbeşti în 2016

1 66627 original jpg jpeg

În această perioadă a anului, spunem că de la 1 ianuarie, o să ne schimbăm stilul de viaţă. Ne gândim mai mult la sănătate, şi cum să facem ca să arătăm tot mai bine, mai ales după masa de Crăciun.

Adaugă aceste 11 obiceiuri simple în viaţa de zi cu zi pentru rezultate reale şi încearcă-le în 2016:

1. Mănâncă micul dejun în fiecare dimineaţă 

Pentru a păstra zahărul din sânge constant pe tot parcursul zilei,fă-ţi un obicei de a mânca dimineaţa un mic dejun hrănitor. Nu doar o cană de cafea,deoarece nu este de ajuns. Dacă nu-ţi este foame,prepară şi bea un smoothie verde sau ceva uşor pe care să-l iei la muncă,cum sunt nişte fulgi de ovăz şi un iaurt.

2. Bea multă apă

Câteodată,suntem atât de ocupate cu muncă,încât uităm să bem apă. Aceasta este foarte importantă pentru bunăstarea şi starea generală de sănătate a noastră. Este recomandat să facem un obicei în a bea apă pură,curată,pe tot parcursul zilei. Pentru a face acest lucru,începe prin planificarea de pauze pentru a bea apă în timpul zilei. Ar trebui să începem ziua cu un pahar mare de apă după cum ne trezim.

3. Mănâncă ceva verde în fiecare zi 

Adaugă legumele verzi,cum sunt broccolii,varza,spanacul şi legumele cu frunze la dieta zilnică. Acestea ajută la menţinerea sistemului digestiv sănătos şi în acest mod,mesele sunt mai hrănitoare şi nutritive.

4. Alege alimente naturale 

Pentru a promova saţietatea,avem nevoie de fibre,grăsimi şi proteine de bună calitate din alimente integrale. Complexitatea din alimentele reale şi integrale oferă o valoare nutritivă mai mare,care se adaugă până la sentimentul complet şi hrănit,care te face să mănânci mai puţin,şi să slăbeşti fără a nu simţi că ţii o dietă. 

5. Fă-ţi timp pentru fiecare masă

Timpul este un lux,şi real,statul jos la masă pare a fi unul dintre primele lucruri pe care le omitem,când suntem ocupaţi sau sub stres. Dar trebuie să ne amintim că ora mesei este momentul perfect pentru a obţine concentrarea pentru tot parcursul zilei. Aşadar,nu neglija nicio masă.

6. Savurează fiecare masă

O modalitate este de a mânca mai lent. Tratează fiecare masă ca pe o cină,şi,pe măsură ce mesteci,adaugă apreciere pentru cei care s-au implicat în prepararea mâncării din farfurie,în special pentru bucătar. 

7. Nu uita de cele opt ore de somn 

Somnul bun te va ajuta să gestionezi stresul într-un mod pozitiv şi influenţează alegerile alimentare,aşa că restaurantul nu trebuie să devină un obicei esenţial pentru sănătate şi slăbit în 2016.

8. Mişcare în fiecare zi 

Orice mişcare contează. Dacă nu poţi ajunge la sală pentru antrenament,alege jogging-ul,apoi urcă scările ori de câte ori este posibil sau alege să faci o plimbare. 

9. Ia cinci secunde pentru a respira 

Pur şi simplu,opreşte-te înainte de a acţiona sau de a mânca. Acest lucru ne ajută să reflectăm asupra obiceiului nostru alimentar,care se poate schimba în mod automat. Acesta te ajută să te eliberezi de stres şi să faci o alegere raţională şi sănătoasă. 

10. Fă-ţi timp pentru auto-îngrijire

Avem tendinţa de a nu ne oferi suficientă atenţie auto-îngrijirii,deoarece nu ne trece prin gând. Fă-ţi timp pentru tine,pentru a citi o carte sau să faci o baie relaxantă,în fiecare zi. 

11. Spune-ţi ceva pozitiv în fiecare zi

Gândurile noastre automate şi comportamentul sunt setate de multe ori să vedem totul într-un mod negativ,lucru care poate avea o mulţime de putere asupra minţii noastră. În schimb,fă un obicei în a spune ceva pozitiv despre progresul tău cel puţin o dată pe zi.