Lista alimentelor care previn cancerul
Ţi-e teamă că o să ai cancer? Atunci soluţia este simplă: fă o schimbare în alimentaţia ta, iar rezultatele nu o să întârzie să apară.
Nu e greu geloc,trebuie doar să vrei! Iată câteva alimente care te pot ajuta să fii sănătos!
Usturoiul
Este antiviral şi antibacterian. Usturoiul are acţiune anticancerigenă,anticoagulantă,antioxidantă,antihipertensivă şi antifungică. Consumul a cel puţin şase căţei de usturoi săptămânal reduce chiar şi cu 50% incidenţa cancerelor colorectal,de stomac şi prostată.
Sfecla roşie
Este antioxidant,antitumoral,antiinflamator şi vasodilatator. Sfecla roşie este o luptătoare împotriva colesterolului rău. Previne în special cancerul de intestin,datorită compuşilor fenolici. Este folosită des ca ingredient în unele creme pentru a preveni arsurile.
Uleiul de măsline
Persoanele care consumă mult ulei de măsline suferă mai puţin de boli cardiovasculare. Uleiul de măsline întăreşte sistemul imunitar al organismului,reduce riscul bolilor cardiace şi canceroase (în special al cancerului de colon). Totodată,măreşte rezistenţa vaselor sanguine şi previne îmbătrânirea celulelor.