Lucrurile pe care regretăm că nu le-am făcut!

1 72293 original jpg jpeg

Mai devreme sau mai târziu fiecare persoană îşi dă seama că a dedicat prea mult timp anumitor lucruri care nu fost cu adevărat importante. Şi atunci apare regretul că nu li s-a acordat suficient timp celor dragi.

Se spune că regretul este una dintre cele mai mari ironii ale vieţii. Multe persoane îşi trăiesc viaţa făcând lucruri de care nu se bucură,şi neglijează lucrurile care sunt cu adevărat importante. De aceea,atunci când privesc înapoi,şi-ar dori să dea timpul şi să facă lucrurile care acum li se par cu adevărat importante.De multe ori,mulţi oameni regretă că nu au petrecut suficient timp alături de familie sau că nu s-au bucurat de viaţă. Dar cu cât înaintezi în vârstă,îţi dai seama care sunt lucrurile cele mai importante:familia,iubirea,sănătatea şi fericirea.

Iată care sunt lucrurile regretate de către oameni: Lipsa curajului de a fi cine eşti

Majoritatea oamenilor regretă cel mai mult că nu au avut curajul de a arăta cine sunt. Aceste regretele apar atunci când se renunţă la vise şi pasiuni.

Un loc de muncă care nu te satisface

Acest regret trebuie să se situeze pe primul loc. Foarte multe persoane acceptă un loc de muncă,chiar dacă nu este ceea ce şi-au dorit. De multe ori,împrejurările îi fac să accepte ceea ce li se oferă,chiar dacă asta înseamnă lipsa timpului liber.

Nu petreci suficient timp cu familia

Se presupune că familia trebuie să fie cel mai important din viaţa unui om. Dar,de cele mai multe ori lipseşte timpul liber pe care ar trebui să-l petreacă cu familia.

Nu vorbeşti despre adevăratele sentimente

Multe persoane regretă în viitor că nu au spus la un moment dat ceea ce simţeau. Dar fiecare trebuie să facă un efort şi să spună cum se simt,să-şi exprime sentimentelefaţă de o persoană,şi să-i spună cât de mult înseamnă pentru ei. Aşadar,spune-le celor din jur cât de mult îţi pasă de ei.

Nu este păstrată legătura cu prietenii vechi

Acest lucru poate fi dificil,mai ales dacă se rup legăturile şi fiecare pleacă în alt oraş sau ţară. Dacă acei prieteni sunt importanţi pentru tine,trebuie să faci tot posibilul să păstrezi legătura cu ei. Poate fi un lucru pe care-l vei regreta mai târziu.

Nu călătoreşti suficient

Nu este aşa de greu să-ţi faci timp să pleci într-o mini-vacanţăcu familia. Setează-ţi limite şi ai grijă să le respecţi. Dacă jobul nu-ţi permite să-ţi rezolvi nevoile personale,atunci trebuie să faci schimbările necesare,chiar dacă asta implică schimbarea locului de muncă.

Sursă+credit foto:www.steptohealth.com