Mărirea sânilor natural. 5 metode simple: de la papaya la masaj

mărirea sânilor natural jpeg

Cu toate ne dorim să avem un bust generos, însă nu toate am fost înzestrate de la mama-natură. Dacă nu vrei să apelezi la bisturiu, există câteva moduri pentru mărirea sânilor natural. Iată câteva metode simple!

Dacă ai frică de operaţii sau nu vrei să rişti o eventuală complicaţie la operaţiilor de mărire a sânilorcu silicoane,poţi avea bustul visat şi prin alte modalităţi.

1. Mărirea sânilor natural. Băutură de papaya

Studiile au arătat că există un mod natural prin care îţi poţi creşte natural sânii printr-o băutură pe bază de suc de papaya şi lapte. Substanţele nutritive şi vitaminele din această băutură stimulează creşterea sânilor. Este important să bei câte un pahar din această băutură zilnic. La fel de eficientă este şi pulpa de papaya,dacă mănânci câte un fruct pe zi.

2. Mărirea sânilor natural. Exerciţiile

Există câteva tipuri de exerciţii pe care le poţi face pentru a stimula creşterea sânilor. Muşchiul pectoral este ca oricare alt muşchi,şi poate fi dezvoltat prin exerciţii susţinute. Aşadar,înscrie-te la o sală şi află care sunt cele mai recomandate exerciţii.

3. Mărirea sânilor natural. Metode simple. Cât mai multe proteine

Consumul alimentelor bogate în proteine este o altă metodă pentru  a creşte în mod natural sânii. Introdu în meniul zilnic ouă,lapte,unt de arahide,peşte,pui şi cât mai multe nuci şi seminţe. Renunţă în schimb la băuturile acidulate,zahăr,alimentele semi-procesate şi mâncarea de tip fast-food. Bea 2 litri de apă pe zi,iar schimbările nu se vor lăsa aşteptate.

4. Mărirea sânilor natural. Masaj

Masajul este una dintre metodele simple de creştere a sânilor,pe care o poţi pune în aplicare în fiecare seară,chiar la tine acasă. Crecetările au demonstrat că masajul îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în zona pieptului şi astfel sânii se pot mări.

5. Mărirea sânilor natural. Metode simple. Suplimentele cu estrogen

Acestea se găsesc în special în pastilele contraceptive. Estrogenul este unul dintre hormonii care ajută la creşterea naturală a sânilor. Totuşi,o catitatea prea mare de estrogen în organism este periculoasă,deoarece poate dezechilibra întreg sistemul hormonal şi,implicit,afectează funcţionarea corpului. Din acest motiv este indicat să consulţi medicul specialist înainte de a încerca această metodă.Recente

Relatie toxica  Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat  sursa   Shutterstock jpg
corpul uman  sursa   Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST  Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste  Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale  Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele  Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte  Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg
Barfa jpg
Respiratie ciclica jpg