Mici secrete care-ţi prelungesc viaţa

1 73534 original jpg jpeg

Să atingi 100 de ani pare un lucru aproape de neatins, dar există anumite secrete care te ajută să ai o viaţă lungă.Astfel, în drumul spre suta de ani, un pahar de vin pe zi face minuni.

Studiile au arătat că vinul luptă eficient cu bolile de inimă şi cu infecţiile din organism,datorită antioxidanţilor pe care acesta îi conţine. De aceea,îţi prelungeşte viaţa cu aproape patru ani.

Mici „exerciţii” zilnice

Încearcă să te speli pe dinţi,măcar o dată pe săptămână,cu mâna stângă. Sau să scrii două trei rânduri cu mâna dreaptă,dacă eşti stângace. Aşa îţi pui creierul la treabă,îţi exersezi memoria şi te fereşti de Alzheimer. În concluzie,vei avea o viaţă mai lungă şi nu vei fi atinsă de senilitate.

Nu-ţi lua maşină neagră

Nu conduce automobile negre,căci şansele să faci un accident sunt de patru ori mai mari decât dacă ai şofa o maşină de altă culoare,susţine un studiu din Noua Zeelandă. Iar dacă nu eşti posesoarea unui permis auto,iar soţul tău vrea maşină neagră,spune-i că o culoare deschisă e mult mai norocoasă şi... longevivă.

Cei mai longevivi oameni,pe insula Okinawa,Japonia

Suta de ani nu este foarte greu de atins pentru persoanele din Sardinia,Italia,pentru că merg zilnic pe jos cel puţin 10 kilometri şi se hrănesc foarte sănătos. Totodată,oamenii de aici se roagă în mod regulat,ceea ce le menţine echilibrul interior,iar o sănătate de fier a sufletului face miracole.

Cercetătorii spun că secretul lor este unul simplu:o alimentaţie sănătoasă. Pentru ei,este foarte simplu să ajungă la 100 de ani,pentru că mănâncă produse din lapte,peşte,legume,cereale şi foarte multe fructe. De asemenea,sunt foarte activi şi fac multă mişcare.

Şi locuitorii din Valea Hunza,din statul Pakistan trăiesc mai mult de un secol. Reţeta lor:multă mişcare,mese bazate doar pe legume,fructe şi lapte. Nu numai că sunt longevivi,dar bărbaţii din această localitate devin taţi chiar şi la vârste cuprinse între 84 şi 90 de ani.Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg