Noua sticluţă de 250 ml este surpriza pe care AQUA Carpatica a pregătit-o pentru luna femeilor

1 80201 original jpg jpeg

Femeile sunt un izvor nesecat de inspiraţie, iar prin frumuseţea, eleganţa şi delicateţea lor, acestea ne-au inspirat să creăm un produs care să li se potrivească, să le reprezinte şi să răspundă nevoilor lor de hidratare.

Noua sticluţă AQUA Carpatica de 250 ml, cadoul primăverii

image png png

 În luna femeilor, AQUA Carpatica îşi propune să le surprindă plăcut pe toate doamnele şi domnişoarele cu un nou ambalaj de 250 ml. Această sticluţă este special creată pentru a se potrivi perfect în orice geantă şi pentru a le putea însoţi atât în activităţile de zi cu zi, cât şi la evenimentele importante. Datorită ambalajului discret şi a designului minimalist, noua sticluţă AQUA Carpatica este accesoriul care, pe lângă faptul că se potriveşte oricărei ţinute, are grijă ca organismul să fie mereu bine hidratat şi plin de energie.

Ergonomică, uşoară, cu forma pătrată care a consacrat imaginea brandului, AQUA Carpatica de 250 ml este o alternativă sănătoasă pentru toate doamnele şi domnişoarele care au grijă să se hidrateze corect indiferent de ocazie.

AQUA Carpatica este o apă minerală naturală oligominerală (cu un conţinut scăzut de minerale) şi este recomandată în toate momentele când organismul are nevoie de o hidratare rapidă. AQUA Carpatica este o apă naturală neprocesată, provenită dintr-un izvor pur din Munţii Carpaţi, cu un conţinut foarte scăzut de sodiu şi de nitraţi, cu electroliţi naturali, cu gust plăcut şi catifelat şi un pH alcalin.

Calităţile extraordinare ale apei şi ambalajul mic de 250 ml, fac ca AQUA Carpatica să fie o apă potrivită pentru fiecare stil, iar acesta este modul în care brandul a decis să ureze o primăvară frumoasă tuturor femeilor.