Obişnuieşti să arunci cojile ouălor? Află că-ţi pot fi de mare ajutor!

Cojile ouălor au numeroase beneficii asupra corpului, dacă sunt folosite în mod corespunzător, motiv pentru care nu ar trebui să le mai arunci data viitoare.
Acestea conţin multe minerale,precum fier,zinc,cupru,magneziu,fluor,fosfor şi crom. În plus,specialiştii afirmă despre cojile ouălor că au calciu în proporţie de 90% şi că pot fi folosite în scop terapeutic.Întăresc imunitatea şi curăţă organismulDacă vrei să-ţi creşti imunitateaşi să îţi cureţi organismul de toxine,bea un amestec preparat din cojile a cinci ouă (sfărâmă-le bine până când se transformă într-o pulbere) şi 3 litri de apă. Băutura se ţine la frigider 7 zile,după care se bea din ea câte 2-3 pahare pe zi. Pentru a-i da un gust mai bun băuturii,adaugă şi puţină lămâie.Combat problemele la tiroidăDacă ai probleme cu tiroida,foloseşte un remediu preparat din pulberea obţinută din cojile a 8 ouă şi din sucul a două lămâi. Amestecul se ţine la frigider pentru câteva zile,după care se strecoară lichidul şi se combină cu 1 litru de rachiu (50% alcool) şi cu 1 kg de miere. Compoziţia se lasă la macerat 7 zile. Se consumă câteva 2-4 linguri în fiecare zi,după mesele principale.Tratează gastrita şi ulcerulPisează câteva coji de ouă,după care ia din amestec un vârf de cuţit,adaugă 2 linguri de suc de lămâie şi o linguriţă de lapte fierbinte. Remediul se ia de două ori pe zi,dimineaţa,pe stomacul gol,şi seara,înainte de a merge la culcare.