Porţi haine strâmte? Vezi la ce pericole te expui!

1 73824 original jpg jpeg

Ştiai că, blugi mulaţi pe corp pot afecta sănătatea? Chiar dacă sunt la modă şi te fac să te simţi foarte bine, problema este că îmbrăcămintea mult prea strâmtă poate fi sursa mai multor afecţiuni şi este important să renunţi la acest obicei.

De ce nu este sănătos să porţi haine mult pre strâmte? Ei bine,ţesăturile,cum este denimul,împiedică circulaţiasângelui şi promovează apariţia varicelor. Există şi alte probleme care sunt legate de îmbrăcămintea mulată pe corp,şi anume:

Promovează apariţia celulitei

Hainele strâmte grăbesc apariţia celulitei,pentru că este afectat fluxul sanguin şi este încurajată dezvoltarea de noduli de grăsime în coapse. Aceasta este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă femeile.

Citeşte şi:Ia-ţi adio de la celulită practicând aceste exerciţii!

Nu permit pielii să ”respire”

Presiunea din plămâni şi trahee cauzată de îmbrăcămintea strâmtă poate împiedica pielea să respire. De asemenea,este accelerat procesul de oxidare a celulelor,lucru care poate duce la îmbătrânirea celulară.

Provoacă dureri de spate

Poate nu crezi,dar este suficient să faci un mic test pentru a vedea că îmbrăcămintea strâmtă pe corp este una dintre cauzele dureriilombare sau pelviene. Hainele mulate împiedică mobilitatea,şoldurile devin comprimate,şi la finalul zilei te vei confrunta cu o senzaţie de durere fără să ştii de unde.

  

Încetinesc procesul de digestie

Atunci când pantalonii sunt prea strâmţi,zonei abdominale nu-i este permis să se extindă atunci când mănânci. Pentru că,stomacul se extinde în timpul proceselor digestive,iar din acest motiv,când nu are unde să se extindă,apare indigestia,aciditatea şi refluxul,precum şi umflarea abdomenului.

Permit dezvoltarea infecţiilor vaginale mai uşor

Purtarea hainelor mulate pe corp duce la creşterea temperaturii şi a umidităţii. În zona genitală,acest lucru permite apariţia ciupercilor şi a bacteriilor. Acest lucru poate duce la producerea de mirosuri neplăcute sau infecţii.

Citeşte şi:Cum să ţii la distanţă infecţiile vaginale

Cauzează probleme ale pielii

Pielea poate suferi,de asemenea,atunci când nu poate ”respira”. Te poţi confrunta cu roşeaţă,mâncărime sau iritaţii.

Credit foto:steptohealth.comRecente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg