Pregătirea mesei şi cumpărăturile de Crăciun sunt cele mai mari consumatoare de timp pentru femei (P)

1 72568 original jpg jpeg

Femeile din România acordă o mare importanţă pregătirii meselor festive, o arată cel mai recent studiu realizat de Floriol. În această perioadă, ele îşi petrec de trei ori mai mult timp la cumpărături şi în bucătărie, pentru prepararea reţetelor.

3 din 10 femei fac alegeri sănătoase şi în perioada sărbătorilor

Atunci când vine vorba despre alegerea meniului,40% dintre ele aleg reţetele tradiţionale,pe care le reinterpretează pentru a fi mai sănătoase (26%),înlocuind ingredientele considerate nesănătoase,reducând cantitatea acestora (de exemplu,a maionezei). Sau,alegând procedee mai naturale de preparare,reinterpretându-le pentru a fi mai spectaculoase (12%),optând pentru ingrediente de calitate şi dedicând mai mult timp pregătirii acestora.Cu toate că peste jumătate dintre femei recunosc faptul că în perioada sărbătorilor consumă alimente mai bogate caloric decât în mod normal,un număr destul de mare dintre ele îşi păstrează obiceiurile sănătoase. Adaptează reţetele tradiţionale la stilul lor de viaţă,consumă cantităţi mari de fructe şi legume proaspete,menţin un număr fix de mese şi gustări sau îşi păstrează tonusul,fie chiar şi cu plimbări mai lungi sau mici sesiuni de exerciţii.

9 din 10 femei aleg mărcile preferate,cu care nu dau niciodată greş

Calitatea dată de nutrienţi este un criteriu important,după cel al gustului si al aspectului preparatelor. De asemenea,95% dintre femei sunt de acord că multitudinea gusturilor vine din combinaţii bine gândite,şi nu dintr-o farfurie plină cu mâncare.

Cu toate că perioada sărbătorilor este una mult mai agitată,căutarea reţetelor şi aşezarea platourilor fiind considerate printre cele mai stresante activităţi,şapte din zece românce sunt de părere că de Crăciun au mai multă poftă de viaţă decât în restul anului.

Clasica friptură pentru masa de Crăciun poate fi înlocuită cu o inedită ruladă de curcan cu rodie. Este doar una dintre reţetele clasice reinventate smart şi disponibile în secţiunea „Festivă” din aplicaţia Mood Food by Floriol. Aplicaţia oferă o porţie generoasă de inspiraţie,printr-o serie de reţete,adaptate în funcţie de starea de spirit.

oferă şi mai multe idei,pentru un stil de viaţă sănătos,cu poftă de viaţă.Recente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg