Redu stresul cu acest remediu japonez simplu

1 73057 original jpg jpeg

Simţi că ultima perioadă a fost extrem de stresantă? Dacă da, atunci acest lucru înseamnă că treci printr-o perioadă foarte dificilă, deoarece stresul poate face ca o persoană să se simtă destul de rău, atât fizic cât şi mental.

Stresul poate fi una dintre cauzele principale pentru multe boli. S-a spus de asemenea că tulburările precum cancerul pot fi declanşate de stres.

Alte afecţiuni care pot fi influenţate de stres şi care pot avea efecte secundare sunt:-creşterea în greutate;-scăderea în greutate;-ulcer;-dureri articulare;-imunitate slăbită;-boli de inimă;-depresie;-anxietate.Aşadar,este foarte important ca nivelul de stres să fie în fiecare zi tot mai mic,deoarece ne afectează în mod negativ.

Citeşte şi:Combate stresul în două minute

Cauzele cele mai comune ale stresului sunt:presiune la locul de muncă,probleme familiale,relaţiile personale,obiectivele nerealizate şi multe altele.

Dacă vrei să scapi de stres,trebuie făcut un efort conştient. Există un remediu antic japonez,care poate ajuta la reducerea stresului în câteva minute.

În Japonia,atunci când experţii au descoperit că persoanele care se confruntă cu stresul cad pradă multor

,ei au decis să vină cu un remediu simplu,care implică apăsarea unor puncte-cheie la nivelul mâinilor şi care ajută la eliminarea stresului.

De-a lungul anilor,mai ales după apariţia medicinei moderne aceste remedii vechi au fost uitate şi oamenii depind de medicamente care ajută la reducerea stresului,cu toate că acestea pot avea efecte secundare diferite.

Citeşte şi:5 tehnici antistres care nu te costă nimic

Acest remediu japonez care are capacitatea de a combate stresul poate activa producerea anumitor hormoni din corp,care lucrează în acest sens. În plus,acest remediu stimulează,de asemenea,fluxul de sânge şi oxigen la creier,reducând astfel anumite simptome ale stresului.

Remediul antic japonez care combate stresul:Paşi

1. Stai dreaptă pe scaun şi respiră de câteva ori adânc.

2. Acum,folosind două degete de la mâna dreaptă şi apasă vârful degetului mic de la mâna stângă.

3. Repetă acelaşi procedeu şi pentru mâna dreaptă,apăsând vârful degetului mic de la mâna dreaptă cu două degete de la mâna stângă.

4. Apasă fiecare deget mic timp de aproximativ 5 minute. Repetă acest exerciţiu de două ori în fiecare zi,dimineaţa şi seara,timp de trei luni.

Sursă+credit foto:boldsky.comRecente

burnout jpeg
SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg