Remedii pentru dureri

1 73393 original jpg jpeg

De câte ori nu ni s-a întâmplat să ne doară capul, stomacul sau spatele şi să nu ştim ce să facem ca să stopăm durerea?

Specialiştii spun că putem evita să apară dureri în anumite părţi ale corpului,urmând câţiva paşi. Iată care sunt aceştia!

Mănâncă proteine la fiecare masă

Cei mai mulţi dintre noi consumă proteine ​​la cină,dar acestea trebuie incluse atât la micul dejun,cât şi la prânz şi la cină,deoarece detoxifică ficatul de chimicalele care trec prin sânge. Pune accent pe proteine slabe,cum este carnea de pui,peştele,ouăle şi produsele lactate cu puţine grăsimi.

Citeşte şi:

3 alimente pentru un tonus ridicat

Top 5 alimente care ard grăsimile

Bea ceai verde

Ceaiul are substanţe naturale numite catechine care luptă împotriva radicalilor liberi şi ajută organismul să se ​​detoxifice. Din acest motiv este bine să bei 3 căni de ceai pe zi.

Evită să prăjeşti carnea

Când prepari carne,fie că este vorba de cea de vită,de porc,peşte sau carne de pasăre,evită să le prăjeşti,deoarece formează substanţe chimice despre care se crede că favorizează apariţia cancerului. Găteşte carneadoar la grătar sau la cuptor,pentru a minimiza formarea acestor substanţe chimice.

Înlătură aparatele tehnologice din dormitor

Datorită tehnologiei,suntem înconjurate de telefoane mobile,calculatoare,laptopuri sau tablete. Evită să le aduci în camera în care urmează să te odihneşti. Lumina de pe ecranele lor îţi pot perturba somnul iar lipsa unui somn odihnitor favorizează schimbările hormonale.

Evită băuturile îndulcite

Oamenii care consumă regulat băuturi care sunt îndulcite cu sirop de porumb bogat în fructoză şi îndulcitori artificiali,tind să aibă niveluri ridicate de insulină în organism,care pot contribui la inflamarea anumitor părţi ale corpului.Recente

Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg