Scapă de nicotina din corp cu 4 ingrediente

lamaie jpeg

De fiecare dată când aprindem o ţigară suntem conştiente de efectele negative pe care le are nicotina asupra organismului. Dacă ai încetat să fumezi sau încă eşti fumătoare, cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să curăţaţi corpul de această substanţă toxică.

Cel mai rapid mod de a face detoxificarea este să consumi nişte alimente proaspete şi delicioase. Pentru o bună funcţionare şi dezvoltare a organismului este nevoie de acid folic.

Acest acid este bun şi pentru curăţarea corpului de nicotină. Acidul folic poate fi găsit sub formă de tablete,dar îl poţi lua şi prin consumul de alimente proaspete,cum este spanacul.  La fel de cun este şi broccoliul,deoarece este bogat în vitaminele B5 şi C,care curăţă corpul de nicotină.

Iată ce alimente sunt bune pentru curăţarea organismului de nicotină:

1. Sucul de portocale

Sucul de portocalehidratează organismul,îi oferă vitaminele necesare şi îl curăţă de nicotină. Trebuie doar să storci câteva portocale ca să obţii sucul. Adaugă puţină apă şi îl bei dimineaţa la micul dejun şi apoi,între mese.

  

2. Kiwi şi lămâia

Prin fumat,corpul elimină vitaminele importante cum sunt vitaminele A,C şi E. Acestea consolidează sistemul imunitar şi ajută organismul să lupte împotriva infecţiilor şi a germenilor. Mănâncă un kiwi zilnic sau bea un pahar de suc de lămâie proaspat stors în fiecare dimineaţă,pentru a completa vitaminelepierdute.

  3. Morcovii proaspeţi    

Morcovii sunt bogaţi în vitaminele A,B,C şi K şi sunt cei mai buni pentru că curăţa organismul. Morcovii pot fi consumaţi în stare proaspătă sau sub formă de suc,în combinaţie cu un măr şi o lămâie. Deoarece nicotina distruge pielea făcând-o uscată şi lipsiă de viaţă,mănâncă cât mai mulţi morcovi pentru a restabili prospeţimea şi culoarea pielii.

  4. Ceaiul verde şi apa  

Fumatul provoacă pierderea de lichide din organism şi poate duce repede la deshidratare. Curăţă corpul de nicotină prin consumul ridicat de apă sau ceai verde.