Ştii ce secrete de frumuseţe au Julia Roberts şi Cameron Diaz?

1 69713 original jpg jpeg

Ca să-ţi faci o manichiură perfectă în doar zece minute, trebuie să ştii secretul Juliei Roberts. Îţi doreşti să ai pielea albă şi fără pete? Urmează trucul folosit de actriţa Cameron Diaz.

Nu doar acestea apelează la ritualuri de îngrijire şi de înfrumuseţare mai puţin obişnuite,dar eficiente. De exemplu,pentru a avea dantura perlată,frumoasa Catherine Zeta-Jones consumă căpşuni.

Mierea şi căpşunile o îngrijesc pe Zeta-Jones

Secretele actriţei Catherine Zeta-Jones (42 de ani),cu care îşi menţine frumuseţea naturală,sunt căpşunile şi mierea. Despre căpşuni „mi s-a spus că sunt un înălbitor natural al dinţilor şi chiar funcţionează în cazul meu. Oricum,căpşunile au un gust mai bun decât pasta de dinţi“,spune aceasta. La ce dantură are,suntem aproape convinse că albul imaculat vine de la… căpşuni.

Pentru ten,Catherine Zeta-Jones foloseşte mierea,care conferă pielii un aspect catifelat. Trebuie să prepari o pastă dintr-un ou,o linguriţă de miere,o jumătate linguriţă de ulei de măsline şi câteva picături de apă de trandafiri şi să amesteci până ce se formează o pastă. Aplici apoi pe faţă şi o laşi să acţioneze timp de 15 minute. Masca are efect hidratant şi hrăneşte pielea uscată. Mierea vindecă şi stimulează regenerarea celulelor moarte ale pielii.

Aşa îşi îngrijeşte „frumuşica“ unghiile

Julia Roberts (44 de ani) recomandă tuturor admiratoarelor şi nu numai,mai ales mamelor în criză de timp,un truc pentru a obţine o manichiură perfectă. Actriţa hollywoodiană îşi înmoaie unghiile timp de zece minute în ulei de măsline. Cel puţin o dată pe săptămână apelează la acest ritual de îngrijire,pentru hidratarea unghiilor şi înmuierea cuticulelor. Uleiul de măsline ajută şi la creşterea rezistenţei unghiilor casante.

Pentru piele fără pete,Diaz foloseşte laptele praf

Cameron Diaz ştie secretul şi îl foloseşte mai ales atunci când pielea ei are un aspect obosit. Laptele praf îi este aliat şi în lupta cu petele,cu care se confruntă de o viaţă întreagă. Actriţa foloseşte laptele praf şi pe post de exfoliant blând. Astfel,ea previne şi apariţia acneei. Două linguriţe de lapte praf îi sunt de ajuns. Întinde laptele cu mişcări circulare pe toată suprafaţa feţei şi a gâtului,pe care le umezeşte în prealabil. Lasă să acţioneze 15 minute,până ce se întăreşte. Clăteşte apoi cu apă călduţă.