Totul despre pastilele de slăbit

1 70098 original jpg jpeg

Din dorinţa de a slăbi rapid, foarte multe femei apelează la pastilele pentru eliminarea retenţiei de apă din organism, cele mai multe dintre ele promiţând şi pierderea kilogramelor în plus. Află cât sunt ele de sigure, în ce condiţii pot fi luate şi când este bine să le ocoleşti.

Ce sunt aceste pastile

Termenul medical folosit pentru pastilele acestea este „diuretic”. În esenţă,diureticele ajută rinichii să elimine excesul de apă şi sare din organism,însă,diferite tipuri de diuretice tratează diferite tipuri de afecţiuni.

Cine ar trebui să ia pastilele

Cei care au anumite probleme cardiace,renale şi pulmonare folosesc de obicei pastille pentru eliminarea retenţiei de apă. Ei au o afecţiune numită edem,care face ca apa să se acumulează în ţesuturi şi să provoace umflarea lor. Cu excesul de apă şi săruri îndepărtate,inima lucrează mai uşor şi întregul corp poate începe să funcţioneze din nou corect. Aceste pastille sunt de multe ori prima alegere şi pentru tratamentul tensiunii arteriale crescute.

Contraindicaţii

Femeile însărcinate ar trebui să ocolească aceste pastile sau să le ia numai atunci când sunt în mod clar necesare pentru a trata o problemă medicală,şi nu doar pentru balonare,care este comună în timpul sarcinii.

De ce este nevoie de o reţetă

Medicii lucrează îndeaproape cu pacienţii care iau pastile contra retenţiei de apă,pentru a se asigura că doza este corectă şi că organismul funcţionează bine. Luate fără supravegherea unui medic,acestea pot provoca reacţii adverse periculoase.

Efecte secundare

Diureticele sunt,în general,sigure,dar pot exista efecte secundare. Cel mai des întâlnit efect este urinarea frecventă. Alte efecte includ oboseală sau slăbiciune musculară,crampe musculare,ameţeli,sete,pierderea excesiva în greutate,creşterea nivelului de zahăr din sânge,erupţii cutanate şi greaţă.

Ce medicamente interacţionează negativ

Pastile de slăbit,cele contra retenţiei de apă,luate cu anumite medicamente,pot fi periculoase. Iată cu ce pilule pot interacţiona negativ:medicamente împotriva tensiunii arteriale crescute,antidepresivele,corticosteroizii,anumite medicamente anti-inflamatorii,medicamente pentru tratarea diabetului zaharat.

Cât ajută la pierderea în greutate

În timp ce corpul scapă de excesul de lichide,ai putea pierde câteva kilograme. Dar efectul nu este pe termen lung,deoarece pastilele te ajută să elimini apă,nu grăsime-deci nu este un tip sănătos de pierdere în greutate. Şi pentru că organismul tău se bazează atât de mult pe apă pentru a funcţiona corespunzător,pierderea unei cantităţi prea mari de apă poate duce la deshidratare.



Recente

Rugaciuni Sfantul Pantelimon  Sursa foto third 3910986 1280 jpg
medic incepator jpg
bnb@clikpentrufemei ro (1) jpg
Alege un desert preferat si afla cum esti perceput  Sursa foto shutterstock 1013046382 jpg
O femeie care pleaca in concediu  jpg
Culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 2360547709 jpg
cursuri functionari curs resurse umane jpg
Beneficiile extrasalariale si afacerile la inceput de drum de ce ai nevoie de ele jpg
Stima de sine jpg
Minimalimul emotional  Sursa foto shutterstock 2409609473 jpg
psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test  Care fata e mai atragatoare  Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg