Trucuri de slăbire pentru persoanele ocupate

1 64133 original jpg jpeg

Ţi-ai propus să scapi de toate acele aripioare de grăsime care nu te lasă să mai îmbraci hainele tale preferate? Iată la ce trucuri de slăbire poţi apela dacă nu ai timp să mergi la sală!

  Aruncă toată mâncarea nesănătoasă  

Pe lângă faptul că chipsurile,covrigeii,ciocolatele sau napolitanele sunt destul de scumpe,ele sunt pline de carbohidraţi,zahăr şi grăsimi saturate. Acestea nu doar că stimulează acumularea de kilograme,dar sunt şi periculoase pentru sănătate. Aşadar,fă-ţi curat în dulapuri şi aruncă toate pungile cu astfel de gustări. Evită atunci când mergi la cumpărături raioanele cu dulciuri şi petrece mai mult timp la cel cu fructe.

După ce ai aruncat toate gustările nesănătoase,ai grijă să aşezi fructele la vedere. Cel mai bine este să pui fructele în boluri,atât în bucătărie,cât şi în camere. Astfel,ori de câte ori vei simţi nevoia să mănânci ceva,vei avea la îndemână un fruct savuros şi nu vei mai avea timp să cauţi prin dulapuri o gustare nesănătoasă.

Chiar dacă este mai simplu să comanzi ceva de mâncare la locul de muncă,îţi va fi greu să ceri doar o salată,în timp ce colegii tăi se răsfaţă cu friptură,paste sau pizza. Aşadar,pregăteşte mai multe porţii de legume,de fasole păstăi,mazăre,peşte sau pulpe şi piept de pui la cuptor. Astfel,vei avea mâncare pe mai multe zile şi nu vei fi nevoită să te abaţi de la regimul tău alimentar.

Învaţă reţete uşoare

Ajungi târziu acasă şi eşti tentată să-ţi iei mâncare de pe drum,fie să apelezi la alimentele semipreparate şi congelate. Însă,în doar 20-30 de minute,poţi prepara un fel de mâncare delicios şi uşor. Orezul brun cu garnitură de legume este cea mai indicată alternativă.