Trucuri pentru a scăpa de balonare

1 74319 original jpg jpeg

Ce poate fi mai enervant decât un stomac care-ţi strică planurile şi, în plus, te împiedică să porţi bluzele sau rochiile preferate?! Dacă vrei să scapi de balonare, iată ce-ţi recomandăm.

Beaapă cu lămâieŞtiai că lămâia este un diuretic natural? Pune un strop de lămâie în apa pe care o bei,pentru că te poate ajuta să atenuezi balonarea şi,ca urmare,ţi se va aplatiza şi stomacul. Feliile de lămâie sunt cele mai potrivite,deoarece coaja te va scăpa de probleme,mult mai rapid.

Consumul de cofeină duce la balonarea stomacului,prin creşterea deshidratării. Tot ea îţi va provoca şi crampe abdominale. Înlocuieşte sucurile acidulate (ce conţin cafeină) cu apă,pentru a reveni la un stomac plat.

Consumul exagerat îţi influenţează organismul să reţină apă,aşa că las-o mai moale cu sarea. Sarea ar trebui limitată la 1500 mg pe zi. La masă,nu pune sare extra,şi încearcă să îmbogăţeşti gustul cu ajutorul ierburilor proaspete,astfel încât să poţi scăpa de pofta de sărat.

Pentru a scăpa definitiv de balonare,mănâncă o banană cu puţină apă. Bananele conţin o mulţime de potasiu,care ajută la reglarea echilibrului de lichide din organism. Prin această reglare din corpul tău,se va reduce şi balonarea stomacului. O banană pe zi te va ajuta să scapi de gazele nesuferite ale stomacului.

Limitează consumul de carbohidraţi pentru a reduce balonarea stomacului,mai ales înainte de a merge la culcare. Carbohidraţii pot cauza retenţia de apă,care se traduce,evident,şi printr-un abdomen umflat.

Citeşte şi:

De ce sunt bune nucile pentru sănătate

Slăbeşte cu ierburi aromatice!Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg