Uite de ce este bine să bei un pahar de lapte cu miere în fiecare zi!

1 63500 original jpg jpeg

Nu doar copiilor le este recomandat să bea câte un pahar de lapte pe zi, şi adulţii pot urma acest obicei. Consumat în combinaţie cu puţină miere, laptele oferă multiple beneficii organismului.

Te ajută să dormi mai bine

Cu toate că nu este indicat să consumi glucoză seara,într-o cantitate mică,te poate ajuta să dormi mai bine. De aceea,este indicat să bei înainte de culcare un pahar cu lapte în care ai adăugat o linguriţă de miere. Astfel,glucoza din compoziţia acestei băuturi va stopa funcţiile orexinei,un neurotransmiţător caer este responsabil de vigilenţa creierului. 

Creşte rezistenţa fizică

Consumul de dimineaţă a unui pahar cu lapte în care ai adăugat 2 linguri de miere creşte nivelul staminei pe timpul zilei. În plus,laptele furnizează proteine corpului,lucru care ajută la creşterea rezistenţei fizice.

Încetineşte procesul de îmbătrânire

Laptele cu miere ajută şi la stoparea procesului de îmbătrânire,motiv pentru care este indicat să consumi această băutură delicioasă zilnic,la fel cum făceau şi strămoşii noştri care o considerau un elixir al tinereţii.

Are efecte antibacteriene

Combinaţia lapte-miere combate cu succes bacteriile periculoase din corp,precum stafilococul. Totodată,această băutură este recomandată şi în cazul mai multor probleme digestive,precum flatulenţă şi sindrom de colon iritabil.