Unde faci analize şi consultaţii gratuite?

1 68790 original jpg jpeg

ConsultaClick anunţă apariţia a două oferte medicale pe portalul de programări medicale online www.consultaclick.com, valabile până pe data de 15.05.2012.

Prima se referă la un CONTROL GINECOLOGIC GRATUITşi o reducere de preţ pentru TESTUL DE SCREENING GINECOLOGIC-compus din analizele Papanicolau,analiza secreţiei vaginale,cultura de col,CA 125,CA şi AFP – de la 150 de lei,la 84 de lei. Oferta este valabilă prin programare online pe site-ul www.consultaclick.comla unul din medicii din promoţie. Pacienţii care sunt interesaţi trebuie să îşi facă un cont de pacient pe site,apoi să aleagă şi să rezerve ora dorită pentru consultaţie din agenda oricărui medic dintre cei listaţi mai jos.

Medicii ginecologi din promoţie sunt medicii clinicilor Puls Medica,iar linkurile de la numele acestora duc direct la agendele lor disponibile,din care pacienţii pot alege cu un simplu click ora dorită pentru consultaţie şi analize.

Dr. Lipa Daniela

Dr. Dordia Leonte

Dr. Pellegrino Giuseppe 

Dr. Vetrici-Soimu Vladimir

Dr. Stefanescu Andreea

Dr. Stanica Daniela

Recoltarea probelor pentru laborator durează câteva minute şi este o operaţiune nedureroasă. În cele două zile premergătoare vizitei la ginecolog trebuie evitat contactul sexual,irigaţiile vaginale,spermicidele sau ovulele,altfel testul nu va fi concludent.

Testul citologic cervico-vaginal Babeş Papanicolau se recomandă a fi efectuat anual sau în unele cazuri,medicul poate recomanda testul mai rar sau mai des,în funcţie de rezultatele primite şi prezenţa sau absenţa factorilor de risc ai cancerului de col uterin. 

Cea de-a doua ofertă medicală disponibilă pe site-ul

, constă într-un

,realizat de medicii generalişti ai clinicilor Anima. Mai mult,cei care doresc să se şi înscrie ca pacienţi la unul dintre medicii de familie Anima beneficiază,pe loc,tot în mod GRATUIT,de un PROFIL LIPIDIC (constând în analizele Colesterol Total (HDL,LDL),TGO,TGP,Trigliceride).Pentru programări,vezi mai jos agendele disponibile ale medicilor din promoţie:

 Dr Corici Catalina

Dr Lupascu Cristina

Dr Dumea Nicoleta

Dr Ilies Carmen

Dr Vrabie Elena

qPortalul

oferă posibilitatea consultării agendelor de programare ale medicilor în timp real şi marcarea de consultaţii,totul în mod gratuit.Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg