Vrei să slăbeşti? Bea acest suc 7 zile!

1 73841 original jpg jpeg

În scopul de-a slăbi în mod eficient, este nevoie de stimularea metabolismului, astfel încât să ardă mai multe grăsimi în timp ce dormi. Pentru acestea, prepară remediul natural şi bea-l timp de 7 zile. Vei fi surprinsă de efectele pe care le are.

Băutura naturală va ajuta la arderea ţesutului adipos din organism în timp ce dormi. Şi,pentru că este pe bază de ingrediente naturale,nu vor exista efecte negative. În plus,este cunoscut pentru faptul că are capacitatea de-a stimula metabolismul şi,prin urmare,va ajuta în procesul de slăbit.

Iată cum se prepară băutura care arde grăsimile din organism în doar 7 zile:Ai nevoie de:

-½ pahar cu apă

-1 lămâie

-1 castravete

-1 lingură de gel de aloe vera

-1 lingură de ghimbir proaspăt ras

-1 legătură de pătrunjel

-1 legătură de coriandru

Citeşte şi:Slăbeşte eficient incluzând lămâia în dietă!

Mod de preparare:

Spală castravete,pătrunjelul şi coriandrul. Apoi stoarce lămâia şi pune sucul obţinut într-o ceaşcă. Ia un vas mai înalt şi pune toate ingredientele enumerate mai sus. Procesezi cu blenderul până devin un amestec cremos. La final amesteci cu o lingură şi torni conţinutul într-un pahar. Îl bei în fiecare seară înainte de-a merge la culcare,timp de 7 zile.

Vei observa schimbări în organism chiar de la primul pahar băut,pentru că ingredientele din băutură au proprietăţi de stimulare a metabolismului,care va accelera procesul de ardere a grăsimilor.

Ştiai că:

1. Sucul de

este considerat cel mai bun ingredient când vine vorba de detoxifierea organismului?

2. Ghimbirul este cunoscut pentru capacitatea pe care-o are asupra metabolismului,accelerând procesul de ardere a grăsimilor din corp?

3. Castravetele este recomandat spre consum în fiecare zi deoarece are proprietăţi foarte bune de curăţare?

Citeşte şi:Dieta cu urzici:slăbeşti şi îţi tonifiezi corpul

4. Pătrunjelul şi coriandrul au puţine calorii,sunt surse de substanţe nutritive şi antioxidanţi? Acestea ajută la combaterea retenţiei de lichide şi previne balonarea.

5. Gelul de aloe vera este ingredientul care stimulează metabolismul? Împreună cu celelalte ingrediente este remediul natural care are capacitatea de-a elimina grăsimea din corp.

Pe parcursul celor 7 zile nu trebuie să renunţi să bei apă. În schimb,bea cât mai multă pentru a menţine organismul hidratat. În plus,apa este esenţială pentru procesul de ardere a caloriilor.

Credit foto:boldsky.com