Aşa scapi de "colăceii" de la spate

1 73911 original jpg jpeg

De grăsimea acumulată în zona spatelui scapi cel mai greu atunci când vrei să slăbeşti. Pe lângă tratamentele corporale din saloanele de înfrumuseţare, iată câteva trucuri ca să scapi de "colăceii" inestetici din jurul sutienului, care îţi dau bătăi de cap, fără o gaură semnificativă în portofel.

Mănâncă sănătos

Alege alimente sănătoase, care accelerează metabolismul şi te ajută să arzi grăsimile atat pentru micul dejun, prânz sau cină,dar chiar şi pentru gustări. Stilul de viaţă sănătos şi

corectă sunt esenţiale dacă vrei să scapi de grăsimea acumulată la spate.

Fă cât mai des exerciţii cardio

Practicând sporturi precum înotul, boxul sau canotajul îţi vei solicita muşchii spatelui, iar prin mişcare vei scăpa de "colăcei". Exerciţiile cardio te ajută să-ţi întăreşti musculatura spatelui şi să

Pentru rezultate vizibile,adaugă în rutina ta zilnică cel puţin 30 de minute de exerciţii,de 3-4 ori pe zi.

Pentru întârirea muşchilor de la spate poţi face serii de abdomene scurte şi pentru talie,rotirea capului şi rotirea taliei din poziţia şezut,aducerea piciorului la piept sau prinderea de vârful piciorului,plansa simpla şi laterală,ridicarea mâinii şi piciorului opus în poziţia îngenunchiat şi alte tipuri de exerciţii pe care un instructor fitness ţi le poate recomanda.

Fortifică-ţi toţi muşchii corpului

Când scapi de grăsimea acumulată din zona spatelui şi slăbeşti pe întregul corp,scade şi masa musculară dacă nu faci sport sau diferite exerciţii fizice. Când începi să-ţi întăreşti musculatura coprului,te eliberezi de stresul provocat de durerile de spate sau grija câ nu arăţi cum îţi doreşti,pielea devine mai fermă şi mai strălucitoare,se eliberează endorfinele şi se instalează o stare psihică îmbunătăţită.