Atragerea norocului în casa ta prin 6 obiecte pozitive

atragerea norocului jpeg

În afară de faptul că locuinţa ta este decorată cu mobilier modern sau rustic, foarte importantă este şi energia care te înconjoară. Iată ce trebuie să ştii despre atragerea norocului.

Obiectele simple pot atrage energia pozitivă şi norocul în casa ta şi o pot transforma într-un loc mai frumos şi mai confortabil, nu-i aşa?

Iată care sunt obiectele care atrag energia pozitivă şi norocul în casa ta:

1. Atragerea norocului prin vaza cu ardei iuţi uscaţi

vaso de p jpg jpeg

Pe lângă asigurarea unui decor fermecător, cu accent pe culoarea roşie intensă a legumii, o vază cu ardei iuţi uscaţi în ea ajută la îndepărtarea energiilor negative şi a invidiei.

2. Elefantul

elefante jpg jpeg

Elefantul este animalul prezent în foarte multe reprezentări din întreaga lume, dar cel mai frecvent este văzut în India, Asia şi Africa, în fiecare ţară având câte o anumită semnificaţie. În arta Feng Shui un mic obiect din ceramică sau orice alt material în formă de elefant poate aduce prosperitate şi bogăţie în casă.

3. Foloseşte ochiul magic (grecesc) pentru atragerea norocului

olho grego s jpg jpeg

Un alt obiect faimos împotriva deochiului este ochiul magic, care poate fi agăţat la uşă sau chiar în casă.

Semnificaţia cifrei 7

4. Peştele

peixe decoracao sorte 0218 1400x800 jpg jpeg

Conform culturii orientale, se spune despre obiectele care au formă de peşte că aduc noroc, bogăţie şi prosperitate în casă.

5. Mesagerul vântului pentru atragerea norocului

mensageiro jpg jpeg

La fel ca clopoţii de vânt, mesagerul vântului creează un echilibru energetic în casă şi chiar elimină toată negativitatea prezentă în locuinţă.

6. Mandala

mandala jpg jpeg

Mandala constituie un simbol şi totodată un ritual, originare din Hinduism şi din Budism, reprezentând Universul. Mandala este renumit că aduce pace şi armonie, dar şi că atrage energia pozitivă în casă.

Credite foto: www.vix.com; www.feng-shui.lovetoknow.com.