Cel mai narcisist semn zodiacal. Este mândru și face orice pentru a avea succes

Astrologii spun că există câteva zodii care sunt, pur și simplu, obsedate de propria persoană. Mai mult decât atât, una dintre ele prezintă mai multe trăsături de acest tip și câștigă detașat locul 1 în top. 

image

Este o adevărată provocare să fii într-o relație sau să legi o prietenie cu o persoană narcisistă. La început, te-ar putea fermeca, dar, în cele din urmă, sunt mari șanse să realizezi că îi pasă doar de binele său. Din fericire, cu ajutorul astrologiei, s-ar putea să descoperi încă de la început dacă persoana de lângă tine își poate da „arama pe față”. Iată care sunt cele mai narcisiste cinci semne zodiacale! 

Locul 5: Săgetător

Săgetătorului îi place libertatea și cel mai mult urăște să simtă că are obligații față de cineva. De cele mai multe ori, acest semn zodiacal acționează pe cont propriu, însă fără să își dorească să rănească pe cineva. Când simte că persoana de alături este deranjată de atitudinea sa, își cere scuze și o protejează. 

Locul 4: Scorpion 

Această zodie iubește să se joace cu mintea oamenilor. Săgetătorul este narcisist, dar fără a fi rău intenționat, scrie „Bestlife”. El nici măcar nu își dă seama când îi poate manipula pe alții. Pare inofensiv la început, dar, în timp, în dorința de a-i proteja pe cei din jur, începe să le creeze disconfort persoanelor care îl iubesc cel mai mult. 

Locul 3: Capricorn 

Capricornii vor face orice pentru a reuși în viața și asta cu orice risc. Această zodie poate fi arogantă atunci când simte că altcineva o eclipsează, inclusiv poate trata cu superioritate persoane apropiate din familie. Ei pot fi „îmblânziți” cu multă răbdare și înțelegere.

Locul 2: Leu 

Când este dezechilibrat, Leul acționează cu mândrie și superioritate. De fapt, simte nevoie de atenție și face orice pentru a obține admirația care, potrivit lui, i se cuvine. Odată ce își atinge obiectivul, sunt șanse mari să își piardă interesul pentru persoana care i-a lăudat calitățile. 

Locul 1: Berbec 

Această zodie câștigă detașat titlul de „cea mai narcisistă zodie”. Berbecul este extrem de concentrat pe consolidarea unei vieți bune și face orice poate pentru a avea succes. Din mândrie, de cele mai multe ori, își folosește narcicismul ca mecanism de protecție. Nu vrea să le arate celor din jur când este slab, așa că tot timpul își dorește să pară încrezător în forțele proprii.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg