Cele mai frecvente scuze pentru a nu face sport

1 54887 original jpg jpeg

Te-ai decis să începi un program de exerciţii fizice, dar amâni de fiecare dată momentul, sub diferite scuze? Am aflat care sunt cele mai comune şi ţi le reamintim şi ţie, pentru a nu le mai folosi ori de câte ori trebuie să faci puţină mişcare.

Lipsa timpului

Una dintre cele mai frecvente scuze pe care majoritatea persoanelor o invocă este lipsa timpului.  Mulţi dau vina pe serviciul epuizant,pe responsabilităţile de zi cu zi sau alte preocupări,doar ca să scape de programul de exerciţii fizice. Cu puţină motivaţie şi organizare,vei reuşi să duci la bun sfârşit tot ce ai de făcut în ziua respectivă. Nu uita că sportul este o cale plăcută prin care poţi arde calorii,te relaxezi,îţi întăreşti sistemul imunitar şi te încarci cu energie pozitivă.

Întârzierea rezultatelor

Nu poţi slăbi de pe o zi pe alta,iar tu trebuie să fii conştientă de acest lucru. Efectele vizibile ale exerciţiilor fizice se văd în timp,aşadar nu renunţa la orele de sport,doar pentru că nu ai obţinut rezultatele dorite în scurt timp.

Eşecurile anterioare

Ai mai făcut sport pentru o perioadă de timp,însă nu ai obţinut rezultatele dorite? Ei bine,este posibil să nu fi optat pentru exerciţiile fizice corespunzătoare formei specifice corpului tău. De aceea,înainte de a începe un program de exerciţii fizice,consultă-te cu un antrenor de fitness,pentru a fi sigură că eşti pe drumul cel bun.