Cum atragi banii şi norocul de partea ta

1 84578 original jpg jpeg

Dacă vrei ca în anul nou să ai mai mult noroc şi bani în buzunar, ai câteva sfaturi la îndemână. Celebra Baba Vanga ar fi lăsat în urmă o serie de previziuni (care s-au adeverit), dar şi de sfaturi preţioase pentru fiecare om, în parte. Cum atragi banii şi norocul de partea ta? Urmând sfaturile bulgăroaicei care avea viziuni.

Ritualul Babei Vanga pentru bani

Ai nevoie de un ou de găină, trei monede, un castron în formă de triunghi şi trei lumânări de la biserică. Monedele se pun în cele trei colţuri ale castronului, alături de lumânări, iar în centru – oul.

Apoi rostiţi de 33 de ori: ”Am pus o găină într-un ou alb, nu un simplu ou, ci unul aducător de bani. Oricine va mânca acest ou să se îmbogăţească şi să nu ştie de rău. Eu, robul lui Dumnezeu (numele tău), am umblat, am găsit un ou, l-am mâncat şi lui Dumnezeu i-am mulţumit pentru darul pe care mi L-a dat. Acum, bogăţia nu mă va părăsi niciodată! Amin!”

Luaţi oul, fierbeţi-l tare şi, înainte să îl consumaţi, rupeţi-l în două, în dreptul frunţii, spunând: ”Rup acest ou în două şi aduc norocul la mine!”, scriu cei de la tvhappy.ro.

Cum atragi norocul în viaţa ta

1. Dacă vrei ca niciun rău şi nicio persoană rea să îţi poată trece pragul casei tale, iar norocul să devină un oaspete frecvent – atârnă deasupra uşii de la intrare două crenguţe de soc încrucişate.

image

2. Nu mânca sau bea apă dintr-o farfurie stricată sau crăpată dacă nu vrei să fii lipsit de succes, bunăstare şi prosperitate – vesela spartă e ghinion şi viaţa se poate fisura. Prin urmare, este mai bine să arunci blidul, dacă a apărut chiar o mică crăpătură sau i-a sărit o margine.

3. În cazul în care în casa ta este o oglindă spartă, pentru a evita problemele, stropeşte-o cu un pic de apă şi apoi îngroap-o în pământ. Dacă în cameră în care stă agăţată o oglindă a stat cineva bolnav pentru o lungă perioadă de timp sau a fost o ceartă, ori s-au întâmplat neînţelegeri, este cazul să ştergi sau stropeşti oglinda cu apă sfinţită.

4. Când îţi cumperi un portmoneu nou, pune acolo pentru o vreme o bijuterie scumpă din aur. Va aduce o mulţime de bani şi multă avere. Pune în portmoneul în care ţii banii frunze de mentă şi un praf de scorţişoară. Ele atrag după sine banii.

5. Nu lăsa niciodată pe masă bucăţi de pâine nemâncată, dacă vrei să îţi păstrezi fericirea. O bucată de pâine, chiar şi uscată, nu se va arunca, în caz contrar, casa ta nu va avea prosperitate. Mai bine hrăneşte cu ele păsările, animalele, potrivit ea.md.

6. Nu da niciodată banii mărunţi săracilor, cei primiţi ca rest de la cumparat pâine sau sare – rişti să cazi în sărăcie. De asemenea, nu dona ultimul mărunţiş, rămas în portmoneu.

7. Dacă vrei să vină norocul în casa ta, păstrează mereu o monedă Talisman a altui stat, dar numai de argint. Dacă vrei să începi o nouă filă în viaţa ta, aşteaptă luna nouă şi rearanjează mobilierul din casă. Norocul nu va aştepta mult.

8. Dacă succesul ţi-a întors spatele, presară sare pe toate pervazurile din casa ta. Las-o atâta timp până când norocul se întoarce. După asta, ia mătura şi strânge-o toată, fără să o atingi cu mâinile, pune-o într-un pachet şi du-o departe de casă sau îngroap-o.

9. Dacă doreşti să ai mereu bani şi să nu cunoşti nevoi, niciodată nu transporta banii într-un tub, nu număra banii din puşculiţă şi niciodată nu pune geanta pe podea.