Descoperă ce-ţi prevesteşte numărul destinului!

1 55534 original jpg jpeg

Te întrebi ce-ţi rezervă un an care conţine cifra 13 şi a început într-o zi de marţi cu trei ceasuri rele? Cu ajutorul numerologiei, vei descoperi ce număr îţi aduce dragoste şi şanse la bani în această perioadă.

Numărul 1-Te abandonezi  dragostei

Dragoste. Faci un mare efort să-ţi înţelegi partenerul de viaţă şi doar aşa reuşeşti să stingi conflictele care apar între voi. După clipele de tensiune,orizontul tău sentimental se arată foarte senin şi te vei abandona tuturor plăcerilor dragostei.

Bani.  Pe plan financiar,planetele te protejează. Vei primi bani de unde nu te aştepţi. Totuşi,e bine să fii prudentă şi să nu cheltuieşti nesăbuit. Primele luni ale anului vor fi momentele prielnice pentru noi proiecte care-ţi aduc bani.

Numărul 2-Îţi vei fructifica veniturile

Dragoste. Primele zile ale lunii februarie îţi trezesc pasiunea şi romantismul. De aceea,simţi nevoia să-ţi răsfeţi partenerul cu tot felul de atenţii şi de gesturi de dragoste. Acesta va fi copleşit şi sufocat de brusca ta schimbare de comportament,aşa că e mai bine să fii mai ponderată.

Bani. Pe plan financiar,graţie răbdării şi tenacităţii tale,vei putea trece şi peste cele mai mari dificultăţi. Situaţia ta materială se va ameliora,mai ales spre sfârşitul lunii. Dacă vei fi şi prudentă,îţi vei fructifica veniturile.

Numărul 3-Te înconjori de cei dragi

Dragoste. Vei avea un comportament contradictoriu,şi partenerul tău nu va şti cum să vorbească cu tine şi ce atitudine să adopte. Şi asta din cauza unui fost iubit pe care îl întâlneşti acum şi care a trezit în tine sentimente de mult uitate.

Ar fi bine să cântăreşti totul şi să vezi cine te face fericită şi cine este mai important pentru tine. Bani. Ar trebui să fii foarte vigilentă cu economiile tale,pentru că eşti pe cale să le iroseşti pe toate nimicurile.Înfrânează-ţi impulsurile cheltuitoare,căci după cum spune un proverb italian „Norocul,cu mâna dreaptă cheltuieşte şi cu mâna stângă economiseşte”.

Numărul 4-Înveţi lecţia prudenţei

Dragoste. Viaţa ta de cuplu nu va fi deloc pe roze în această perioadă. Partenerul tău caută permanent motiv de ceartă,iar tu te afunzi în tăcere,în loc să detensionezi atmosfera.

Dacă nu găseşti repede o cale de comunicare cu partenerul,vei pierde echilibrul pe care-l ai în cuplu.

Bani. Nu ceda tentaţiei de a cheltui mai mult decât îţi permiţi. Evită să împrumuţi bani pentru a acoperi cheltuielile neprevăzute,deoarece foarte greu îi vei mai da înapoi. Aşa că sfatul nostru este să fii cât mai prudentă pe toate planurile.

Numărul 5-Trăieşti a doua lună de miere

Dragoste. Planetele vă ocrotesc iubirea,care sudează cuplul vostru. Eşti foarte absorbită de preocupările sentimentale,de aceea activităţile profesionale trec într-un plan secund.

În aceste luni de iarnă,trăieşte intens pasiunea ce se reaprinde între tine şi partenerul de viaţă,pentru că din vară veţi avea multe provocări de înfruntat.

Bani. Lucrurile nu stau la fel de roz ca în dragoste,deoarece te confrunţi cu mai multe probleme cu banii şi cu cheltuieli neprevăzute. Începând cu luna mai,soarta aduce în viaţa ta mai multe şanse materiale şi îţi dă mai multă încredere în tine.

Numărul 6-Te bucuri de sprijin financiar

Dragoste. Un climat plin de tensiune şi de conflicte riscă să producă o ruptură ireparabilă în cuplul vostru. Anumite discuţii cu partenerul vor deveni din ce în ce mai înveninate,dar nu-ţi pierde speranţa. Încearcă să comunici cu el şi să depăşeşti cu răbdare această perioadă dificilă. Te aşteaptă o primăvară plină de pasiune.

Bani. Această primăvară va fi excepţională. Planetele îţi asigură tot sprijinul lor din punct de vedere financiar,aşa că poţi spera la o evoluţie spectaculoasă pe plan profesional şi la o mărire de salariu considerabilă.Dar ai grijă,trebuie să fii cât mai diplomată,căci mulţi invidioşi vor încerca să-ţi pună piedică în ascensiunea ta.

Numărul 7-Ai noroc la bani

Dragoste. Este timpul să te gândeşti în mod foarte serios la viaţa ta de cuplu şi să-i dai un suflu. Nu eşti genul de femeie care să accepte o legătură convenţională şi-ţi doreşti să reînvii pasiunea şi-ţi recucereşti partenerul.

Bani. Păstrează discreţia în tot ce întreprinzi.  Vei reuşi să te angajezi într-un nou proiect care-ţi va aduce o sumă de bani neaşteptată. Ai forţat un pic şansa încă de la începutul anului şi ea nu întârzie să apară.

Numărul 8-Rezişti în faţa tentaţiilor

Dragoste. Te simţi atât de vulnerabilă,încât eşti tentată să-ţi înşeli partenerul doar pentru a simţi din nou fiorii pasiunii. Nu-ţi pierde energia în relaţii pasagere,căci tu eşti cea care va avea de pierdut. Încearcă să-ţi apreciezi partenerul şi caută să reînvii iubirea care vă leagă.

Bani. Totul depinde de modul tău de a gestiona banii. Rezistă în faţa tentaţiilor şi pune-ţi întotdeauna deoparte câţiva bani pentru cheltuielile neprevăzute. Oricum,veniturile tale se stabilizează şi începând cu luna mai portofelul tău va fi în siguranţă.

Numărul 9-Savurezi clipele în doi

Dragoste. Neprevăzutul va face loc monotoniei. Veţi petrece multe seri împreună şi amândoi nu vă gândiţi să vă plângeţi de rutina care se instalează în viaţa voastră de cuplu. Sunteţi fericiţi că aţi găsit în sfârşit momente calme pe care să le savuraţi în doi.

Bani. Salariul plătit cu întârziere te obligă să fii foarte prevăzătoare cu cheltuielile. Nu te impacienta,de la începutul verii lucrurile se vor stabiliza. De asemenea,nu risca nici cea mai mică sumă de bani în investiţii care mai târziu se vor dovedi inutile.

Cum calculezi numărul personal

Exemplu:Dacă data de naştere este 31.01.1976

Aduni:31+01+1976=2008

2+0+0+8=10

1+0=1 Acesta este numărul personal.