Ele sunt cele mai orgolioase zodii! Leii, fruntași în top

Fiecare zodie are o mică doză de orgoliu, însă există nativi ce pot să exagereze cu laudele și să devină rapid egocentriști. Ele sunt zodiile care nu pot să își stăpânească în totalitate orgoliile!

image

Nimănui nu îi place să stea în preajma unei persoane arogante, deoarece această calitate nu este deloc atractivă! Cu toate acestea, există unele persoane ce sunt înzestrate cu orgolii mari, care le pot îndemna să se laude în mod excesiv, să vorbească mult, să creadă că au mereu dreptate și că sunt mai bune ca altele. 

Zodia poate influența nivelul de orgoliu, însă depinde de fiecare cât și cum se manifestă. 

Citește și: Așa îți controlezi orgoliul la serviciu! 

Locul 4: Zodia Săgetător

Curioși și inteligenți, nativii din zodia Săgetător își cunosc toate calitățile, așa că de ce nu le-ar spune și cu voce tare!? Câteodată, sunt fascinați de aptitudinile lor și nu ezită să le facă cunoscute. Le place să vorbească mult despre cele mai interesante lucruri pe care le-au aflat și se bucură de toată atenția primită. 

Locul 3: Zodia Scorpion

Scorpionii iubesc să fie admirați, așa că pentru a obține laude, pot să apeleze la manipulare. Și sunt destul de buni la sabotaj! Să nu uităm că acești nativi sunt extrem de discreți cu viața privată, așa că își pot ascunde foarte bine orgoliile.  

Locul 2: Zodia Berbec 

Nativii aflați în zodia Berbec s-au născut să fie lideri și nu suportă ca altcineva să le spună ce trebuie să facă. Ca să demonstreze că au dreptate, vor apela la cuvinte mari, în ciuda faptului că îi pot deranja pe ceilalți. Potrivit „Best Life”, Berbecii au nevoie constantă de laudă și validare.

Vezi și: 3 zodii care mint fără nicio remușcare. Ferește-te să le acorzi încrederea ta! 

Locul 1: Zodia Leu 

În fruntea clasametului se află zodia Leu. „Cum Soarele este principalul său conducător, Leii sunt înclinați să se comporte ca și cum întregul Sistem Solar se învârte în jurul său”, informează sursa

Leii au ego-uri uriașe, deoarece știu foarte bine ceea ce își doresc. Uneori, pot să pară narcisiști, însă nu trebuie să uităm că intențiile lor sunt bune. Potrivit „Best Life”, astrologul Ryan Marquardt îi îndeamnă pe nativii din zodia Lei să: „Strălucească fără efort și deloc forțat!”. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg