Cei mai manipulatori nativi ai zodiacului european!

Unii dintre noi sunt mai convingători decât alții, iar, uneori, nu este tocmai un aspect pozitiv. Vezi ce semne zodiacale îşi predispun nativii să fie mai manipulatori!

image

Poate fi dăunător să te joci cu sentimentele cuiva sau să profiţi de acestea în relaţia de cuplu, cu prietenii sau colegii. Este dificil să eviți aceste tipuri de oameni, dar astrologia îţi poate explica de ce unii nativi sunt manipulatori şi te-ar putea ajuta să fii precaut în relaţia cu aceştia.

Scorpion

Nu este de mirare că nativii Scorpion pot fi unii dintre cei mai manipulatori. Sunt tăcuți, observă bine oamenii, astfel încât să poată exploata slăbiciunile unora.

Foatre convingători atunci când vorbesc, este posibil să-i facă pe ceilalţi să creadă că au greșit chiar dacă nu au făcut nimic pentru a se simţi vinovaţi. Este ceea ce îi face să fie sub unul dintre cele mai periculoase semne zodiacale.

Gemeni

Nativii în zodia Gemeni guvernată de planeta Mercur sunt inteligenți, abili și fermecători. Dau dovadă de creativitate și găsesc soluţii variate pentru a obține ceea ce-și doresc.

Pot ajunge să trădeze, fiind născuţi sub un semn cu mai multe faţete. Acest lucru face ca victimele lor să-și accepte soarta în timp ce nativii în Gemeni își vor continuă viața ca și cum nimic nu i s-ar fi întâmplat persoanei pe care au victimizat-o în beneficiul lor.

Vezi și: 5 zodii care pur şi simplu nu pot menţine o relaţie de prietenie pe termen lung. Tu eşti pe listă?

Balanţă

Orientaţi către menținerea echilibrului, nativii în zodia Balanţă știu să folosească amestecul potrivit de bine și rău pentru a se asigura că obțin tot ce își doresc. Vor încerca să acționeze inocent, dar manipularea lor nu este prea subtilă. Cei care îi cunosc bine se vor prinde.

Ca semn condus de Venus, nativii săi sunt experţi în a te face să crezi că ideile lor au fost de fapt ale tale. Observă îndeaproape oamenii din jurul lor și învață care sunt declanșatoarele și punctele lor slabe, astfel încât să-şi poată atinge scopurile, evitând confruntările și conversațiile dificile.

Vezi și: Cei mai încăpăţânaţi şi copilăroşi nativi ai zodiacului european

Peşti

Puţini se aşteaptă ca nativii Pești să fie manipulatori, dar ei știu cum să-i joace pe degete pe unii oameni prin simpla amplificare a lucrurilor bune pe care le-au făcut. Dacă își doresc ceva, nu ar avea nicio reţinere în a-și exprima toate atributele pozitive pentru a-i face pe oameni să creadă că merită cu adevărat acel lucru.

Ştiu să şi lăcrimeze dacă este nevoie pentru a te face să empatizezi cu ei și să faci ceva ce nu doreai cu adevărat să faci. Folosesc bunătatea ca pe o armă care le aduce beneficii.

FOTO: Shutterstock



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg