Exerciţii pentru un posterior bombat

1 68144 original jpg jpeg

Nu eşti mulţumită de cum arată posteriorul tău şi vrei să te mândreşti cu unul asemănător cu cel al lui Jennifer Lopez? Cu puţină voinţă şi câteva exerciţii, poţi ajunge la imaginea visată.

5 minute de antrenament zilnic sunt suficiente ca în câteva săptămâni să fii mulţumită de ceea ce vezi în oglindă.

Rostogoliri

Stai pe podea întinsă pe spate şi balansează-te cu ajutorul mâinilor pentru a te întoarce de pe o parte pe alta. Repetă acest exerciţiu de 25 de ori.

Flexări

Sprijină-te de o masă sau de un perete cu mâinile şi întinde un picior în lateral. Lasă-te în jos uşor,până ajungi în poziţia ghemuit,iar piciorul este întins de tot în lateral. Repetă de 20 de ori cu fiecare picior.

Trageri la piept

Stai întinsă pe spate şi sprijină-te pe coate. Ridică picioarele într-un unghi de 45 de grade şi trage uşor genunchii la piept. Fă 30 de repetări.

Poţi combina aceste exerciţii cu activităţi din viaţa de zi cu zi. Astfel,este bine să urci pe scări decât să iei liftul,să mergi pe jos ori de câte ori ai ocazia şi dacă îţi plac drumeţiile montane,încearcă să faci cât de multe căţărări poţi. Nu uita de dans,un mod minunat prin care arzi calorii şi-ţi remodelezi corpul!

Citeşte şi:

Exerciţii uşoare pentru un abdomen plat

Exerciţii de făcut în faţa televizorului