Mersul pe jos topeşte grăsimea din corp

1 73814 original jpg jpeg

Dacă îţi doreşti să topeşti grăsimea din corp şi să te menţii în formă, uită de clasele costisitoare şi obositoare de aerobic şi alege cea mai simplă variantă: mersul pe jos.

A face sau a nu face cardio

Nutriţioniştii celebrităţilor de peste ocean,precum Kim Kardashian,Lady Gaga,Ariana Grande, suştin că orele intense de cardio nu sunt cele mai indicate pentru a avea un corp zvelt. De fapt pentru unele persoane poate fi o variantă deloc productivă. S-a constatat că cu cât mai intens este antrementul,cu atât mai mic este numărul de calorii pe care îl elimini provenite din sursele de grăsime.

Arde grăsimile,nu caloriile

Este cunoscut faptul că pe măsură ce intensitatea exerciţiilor creşte,cu atât mai multe calorii vei arde pe minut,însă ia în calcul că un procent mare de calorii va veni din sursele lipsite de grăsime,decât dacă vei opta pentru varianta mersului pe jos. Cu alte cuvinte,arzi o groază de calorii,însă nu şi foarte puţină grăsime.

Pofta de mâncare

Un alt motiv pentru care nu ar trebui să optezi pentru orele de cardio foarte epuizante este şi acela că la sfâşit te vei simţi înfometată şi vei vrea să mănânci mai mult ca de obicei.

Mersul,pe de altă parte,este privit cu alţi ochi pentru că reprezintă o metodă mai accesibilă din toate punctele de vedere şi este potrivit pentru toţi oamenii.

Studiile au arătat că cei mai sănătoşi oameni din lume cu toate că au diete şi stiluri de viaţă diferite au în comun un lucru:mişcarea-şi anume mersul pe jos.

Câţi paşi să faci zilnic

Un om obişnuit,care are un stil de viaţă mai sedentar,face aproximativ 4100 de paşi pe zi,în timp ce oamenii cei mai sănătoşi,cu un stil de viaţă activ fac în jur de 10 000 – 14 000 de paşi.Recente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg