Modalităţi prin care te poţi binedispune

1 82402 original jpg jpeg

1.Trezeşte-te şi pune ţara la cale

Nu trebuie să stai în pat niciun minut în plus, atunci când te simţi rău. Ridică-te, aranjează-te, alege cele mai frumoase şi colorate haine din şifonier şi ieşi din casă. Unde? Dacă nu ai un ţel precis, porneşte la drum şi te va găsi ţelul pe tine. Un magazin, o florărie, o patiserie sau o librărie. Priveşte în jur, este un întreg spectacol de culori în faţa ta. Ocupă-ţi mintea!

2.Pune muzică şi fă curăţenie

Dacă este o zi în care preferi, totuşi, să stai în casă, alcătuieşte un playlist cu muzica preferată, îmbracă-te comod şi începe curăţenia generală. Odată cu această curăţenie şi reorganizare, vei face curăţenie şi în gândurile tale şi te vei simţi mai eliberată şi mai detensionată. Poţi să muţi şi mobila în casă. Mutările din casă îţi vor schimba norocul şi starea.

3.Fă-ţi planuri

Gândeşte-te la ce îţi doreşti să faci în viitor, peste o săptămână, o lună sau, de ce nu, chiar mâine. Vizualizează, planifică şi trăieşte! A planifica ceva înseamnă a te imagina chiar acolo, făcând acel lucru, plimbându-te pe acea strădută. Planificarea poate însemna visare. Iar acest sentiment te va scoate din starea ta pentru că îţi va pune mintea în mişcare şi entuziasmul nu va întârzia să apară.

Este foarte important modul în care te înveţi să gândeşti. Tu eşti cea care are frâiele minţii tale şi nu trebuie să laşi greutăţile să te doboare. Tine-ţi mintea ocupată şi nu vei da greş. Îţi vei găsi mereu puterea să ridici capul şi să mergi, demnă, înainte.