Rugăciunea pe care trebuie să o rosteşti de Crăciun. Spune aceste cuvinte pe 25 decembrie şi vei avea noroc

1 prayer 888757 1920 jpg jpeg

Au mai rămas doar câteva zile până la Crăciun, iar în această zi sfântă este bine să rosteşti această rugăciune despre care se spune că aduce noroc şi te va feri de rele.

"Tată din Ceruri, te rog să-mi binecuvintezi familia, prietenii, rudele şi pe cei pe care îi iubesc, şi pe cei care citesc această rugăciune chiar acum. Arată-le Tu o nouă imagine a dragostei şi puterii Tale nemărginite.Duhule Sfânt, te rog să-i ajuţi, chiar în acest moment. Acolo unde există durere, te rog să le dăruieşti pacea şi milă Ta. Acolo unde există îndoială, te rog să le inspiri o încredere înnoită prin Harul Tău. Unde există o nevoie, te rog să le-o împlineşti. Binecuvîntează-le Tu căminul, familia, muncă, da-le Înţelepciune şi Lumina în viaţă lor. Binecuvântează-i când pleacă şi când se întorc acasă, mergi înaintea lor şi deschide-le calea. Călăuzeşte-i şi ocroteşte-i clipă de clipă în toată viaţă lor.Iartă-le lor păcatele făcute cu voie sau fără de voie, cu ştiinţă, din neştiinţă sau pe cele pe care nu şi le amintesc.Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfînta,În Numele Fiului Tău, Iisus Cristos.Doamne Tată, Fiule şi Duhule Sfânt, va mulţumesc că veţi face mai mult decît pot eu cere. Amin!"

Tradiţii şi obiceiuri de Crăcun

Naşterea Domnului Iisus Hristos este sărbătorită în zilele de 25, 26 şi 27 decembrie, iar seara de 24 decembrie este cunoscută şi sub denumirea de Ajunul Crăciunului. Sărbătoarea Crăciunului datează încă din secolul al IV-lea, când Biserica Creştină a stabilit această dată nu întâmplător, ci pentru a concura cu naşterea zeului Soare din tradiţiile păgâne. Mulţi istorici ai religiei sunt însă de părere că Naşterea Domnului ar fi avut loc spre sfârşitul iernii. De altfel, există unele discrepanţe între datele la care se sărbătoreşte Crăciunul: creştinii ortodocşi de rit vechi îl sărbătoresc pe 7 ianuarie, după calendarul iulian, care este decalat cu 13 zile faţă de cel oficial.

În România, există mai multe tradiţii şi obiceiuri de Crăciun, transmise din generaţie în generaţie. În satele din Oltenia, în Ajunul Crăciunului, gospodarii se trezesc dis-de-dimineaţă, aprind focul în sobă şi aţâţă jarul cu ajutorul unui vreasc, în timp ce rostesc o urare de Crăciun:  "Bună dimineaţa lui Ajun! /C-a venit într-un ceas bun /Să ne-aducă: porcii graşi şi unturoşi /Şi oamenii sănătoşi, /Vacile cu viţei, oile cu miei, scroafele cu purcei, cloştile cu pui, găinile cu ouă. La anul şi la mulţi ani!”.Recente

interviu pentru un job foto  Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test Care este prima impresie pe care o faci Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat foto  Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional Sursa foto shutterstock 715595482 jpg