Transformă-ţi dorinţele în realitate!

1 66699 original jpg jpeg

Mai sunt câteva ore până ce vom păşi în noul an. Deja ştii ce-ţi doreşti pentru anul 2013? În cele ce urmează, află ce poţi face pentru ca toate dorinţele pe care ţi le notezi acum să se transforme în realitate.

Perioada Sărbătorilor de Iarnă este momentul ideal pentru a te întreba ce vrei să se schimbe în viaţa ta,dar şi ce rişti dacă rămâi la fel cum eşti. Apoi,nicio dorinţă nu e de nerealizat atâta timp cât ştii foarte clar ce ai de făcut. Iată ingredientele succesului!

Planifică

Şansele de reuşită sunt mult mai mari dacă te organizezi foarte bine. Începi prin a face o listă cu lucrurile pe care vrei să le faci. Descrie clar fiecare scop şi modul în care poţi să-l atingi. Este de ajutor să ţii un calendar cu tot ceea ce trebuie să realizezi zilnic,săptămânal sau lunar pentru a reuşi. Dacă ştii foarte bine ce ai de făcut,reuşita este pe jumătate atinsă.Motivează-te

De multe ori,se întâmplă să-ţi pierzi motivarea pe care ai avut-o la început. Un prieten sau o rudă poate fi sprijinul de care ai nevoie. E important ca atunci când îţi pierzi din motivare,să ai aproape acea persoană cu care să te bucuri de fiecare etapă reuşită şi care să te mobilizeze când eşti gata să renunţi. Cei mai mulţi păstrează pentru ei lista de lucruri pe care vor să le schimbe,de teamă că dacă vor eşua,vor dezamăgi pe cineva. De fapt,tocmai recunoscând în faţa unui prieten ceea ce vor să facă se responsabilizează şi depun mai multe eforturi să reuşească.

Ai răbdare

Dacă ţi-ai propus să realizezi mai multe anul acesta,pentru a reuşi e cel mai bine să te ocupi de fiecare lucru în parte. Dacă le începi pe toate,te vei simţi copleşită şi vei obosi mai repede. Aşadar,zicala „divide şi învinge” este şi în această situaţie o tactică foarte bună care chiar dă rezultate.

Nu renunţa niciodată la visurile tale! E mare lucru să înţelegi că oricât de îndepărtate ar fi,chiar dacă nimeni nu crede în tine,dorinţa ta va deveni realitate,doar să nu te dai bătută. Este posibil să nu obţii rezultate de la început sau foarte repede,poţi avea şi mari deziluzii pe parcurs,dar dacă vei continua să lupţi pentru ceea ce vrei,este imposibil să nu ai succes.