Dorian Popa este de părere că la mijloc sunt mai multe teorii ale conspiraţiei şi că virusul a fost, de fapt, "plantat". 

”Cea mai controversată chestie pe care o aud este coronavirus. Emisiunile nu mai au public şi deja regulile au început să devină destul de stricte. Aici sunt mai multe teorii ale conspiraţiei. În primul rând, ştim cu toţii că acest imperiu, China, deja prindea foarte mult elan din punct de vedere economic. China devenea prea puternică şi ”supăra” pe cine nu trebuia. În capul meu face click destrămarea Chinei, dizolvarea din punct de vedere economic şi de ce nu, al numărului populaţiei. Ştim cu toţii, că: ”sunt prea mult chinezi”. Şi plecând de aici, ei ”supărând” pe cine nu trebuie, de acolo să plece ideea de a vrea să fie curăţaţi!”, susţine Dorian Popa.

Studiu: 1 din 10 copii se află la risc pentru tulburări respiratorii în somn

Mai mult, "John", aşa cum i se mai spune în urma hitului de mare succes, "Hâtz", consideră că acest coronavirus a fost creat pentru a împuţina populaţia la nivel mondial.

”Altă teorie în care cred este cea a curăţării omenirii în general, nu neapărat a chinezilor. Există mituri care spun că faimosul nume Bill Gates este implicat în crearea acestui virus şi se speculează cum că este dispus să doneze o mare parte din averea lui pentru a tria din populaţia lumii. De ce? Răspunsul este foarte simplu, oameni buni. Noi consumăm resursele acestei planete şi această planetă este văzută ca un rezervor. Noi suntem mulţi ”şoricei” în lumea asta, care ciugulesc nişte cereale, nişte petrol şi în plus stricăm planeta prin tehnologizare”, a continuat el.

Ce se ştie, oficial, despre COVID-19

Campanie de manipulare a omenirii, asta crede Dorian Popa despre pandemia de coronavirus, problemă ce pare să afecteze întreg mapamondul. 

”Nu vi se pare că are sens crearea unui ”coronavirus” care, ce să vezi, deoadată scapă toată planeta şi omoară cam oameni mai în vârstă, cam oameni cu sistemul imunitar uşor paradit.. Dacă stăm să ne gândim noi aşa, nu cumva ăştia sunt oamenii de care ne putem lepăda, ca să triem puţin din miliardele astea care suntem? Nu aveau cum să nu găsească antidotul pentru această gripă. Nu sunt panicat de această boală, ci de fenomenul media care se întâmplă. Măi oameni buni, haideţi să nu cădem plasă unei campanii de manipulare a omenirii!”, a mai zis Dorian Popa.