Confesiunile bărbatului care susţine că este cel mai potent din lume. Jonah: „Nu am nevoie de o maşină de lux‟

1 shutterstock 376030855 jpg jpeg

Jonah Falcon, din New York, este bărbatul care a făcut o afirmaţie care i-ar face geloşi pe mulţi. El susţine că are cel mai mare organ sexual din întreaga lume şi că de 20 de ani deţine neoficial acest titlu.

Povestea lui Falcon a fost prezentată în multe documentare şi reviste importante. Bărbatul a apărut şi în talk-show-ul american „The Daily Show‟, unde a susţinut că penisul său este de 34 cm. Deşi mulţi bărbaţi ar fi invidioşi pe această performanţă, Jonah Falcon susţine că viaţa lui nu este atât de simplă precum pare. Din contră, el este judecat de către persoanele din jur. Cu ce se confruntă, de fapt, bărbatul?

Într-un interviu pentru Men’s Health, Falcon a mărturisit că nu este vorba de distracţie, ci există o serie de dezavantaje cu care această „mândrie" vine la pachet. Întrebat care este cel mai negativ lucru cu care se confruntă, acesta a spus: „Prejudecăţile. Din anumite motive, pentru unii, să ai un penis mare înseamnă că eşti o persoană rea, egoistă sau că eşti prost‟, a spus el.

De asemenea, alt aspect negativ este faptul că trebuie să se gândească mereu ce pantaloni va purta, dar şi în ce buzunar îşi va ţine portofelul: „Port pantaloni largi şi îmi pun portofelul în buzunarul din stânga, pentru că penisul meu să nu fie vizibil prin pantaloni‟, a mărturisit bărbatul.

Spre deosebire de mulţi bărbaţi, el a spus că este capabil să evite nesiguranţele legate de masculinitatea sa: „Nu am nevoie de o maşină de lux, nu am nevoie de pistol, nu trebuie să-mi dovedesc masculinitatea altcuiva. Pot chiar şi să port roz, la naiba!‟, a completat Jonah.

2 210544770 317600033377963 7335147499029308171 n jpg jpeg

Ce sfat le dă Jonah bărbaţilor geloşi

Jonah Falcon susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu multe vedete şi că este cunoscut pe reţelele de socializare. Pentru bărbaţii geloşi, Falcon a oferit câteva sfaturi pentru a trece peste nesiguranţa dată de dimensiunea penisului: „Un corp atrăgător şi o personalitate puternică sunt mai atrăgătoare, decât un penis mare. În afară de tine, nimănui nu îi va păsa că ai un penis mic‟, a spus bărbatul. 

Sursă foto: Instagram, ShutterstockRecente

Fexting Ce este si cum afecteaza relatiile Sursa foto shutterstock 1241420521 jpg
divort jpg
prima intalnire, falsitate jpg
lipsa atractiei sexuale jpg
bărbat și femeie foto  Shutterstock jpg
fructe foto  Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu foto  Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou foto  Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg