Pizza cu mesaj, tort pentru şef, tobe de fanfară. Cele mai ciudate moduri în care unii angajaţi au ales să-şi dea demisia

1 shutterstock 759828823 jpg jpeg

Celor mai mulţi angajaţi le-a trecut prin minte să renunţe la serviciul lor după o lungă perioadă de timp în care n-au fost mulţumimţi cu ceea ce făceau sau cu salariul primit. Totuşi, se trezesc în fiecare zi şi fac acelaşi job cu zâmbetul pe buze visând la o demisie răsunătoare. Alţii au îndrăznit să renunţe la locul de muncă într-un mod memorabil.

Gazda emisiunii americane „American Ninja Warrior”, Matt Iseman, şi-a părăsit locul de muncă prin intermediul unui mesaj pe o reţea de socializare, un videoclip mai precis. Matt s-a înregistrat întrebându-şi şeful dacă a observat că unii dintre angajaţii săi pleacă. Matt a spus că el este următorul pe listă şi, înainte ca şeful său să poată vedea videoclipul, el îi va fi trimis deja demisia. În apărarea sa, Matt a spus că şeful său ar trebui să înveţe să trateze oamenii în mod corect. Păcat că Matt nu a avut răbdare să vadă daccă şeful lui s-a schimbat sau nu cu adevărat. Descoperă prin ce moduri inedite au renunţat alţii la locul lor de muncă!

Demisie cu... cântec

Joey, un angajat al unui hotel de lux, se saturase de şeful său în cei trei ani în care lucrase acolo. Intrase în hotel zi după zi, dând tot ce putea, dar angajatorul lui continua să ceară mai mult şi să-l trateze foarte prost. Joey a decis să-şi dea demisia, dar n-a făcut-o pe tăcute, ci cu ajutorul unei fanfare. Joey a adus fanfara şi a înregistrat totul. A intrat cu prietenii lui în hotel şi l-a aşteaptat pe şef. Când a ajuns, acesta le-a cerut să iasă. Fanara a aşteptat ca Joey să pronunţe fraza „Îmi dau demisia!”, apoi a început să cânte. Dacă şeful nu l-a auzit destul de clar pe Joey spunând că demisionează, fanfara s-a asigurat că a înţeles mesajul, cântând: „Demisionăm, demisionăm!” în timp ce ieşea din hotel.

Pizza picantă pentru şef

Pentru majoritatea oamenilor, pierderea unui loc de muncă nu este ceva de care să fii mândru, dar şi pentru Luka Arezina. Acesta este acum co-fondatorul unei companii numite DataProt. Luka era pe punctul de a finaliza un contract de şase luni pe care l-a descris drept un coşmar. Având posibilitatea de avea un alt loc de muncă, el a conceput un plan prin care să-i spună şefului său părerea lui sinceră. Cu un salariu mic şi condiţii proaste de muncă, Luka a decis să cumpere 26 de pizza după numărul de angajaţi din compania aceea. A scris fraze motivaţionale, glume şi alte mesaje personale pe fiecare. Cea de-a 26-a şi ultima a ajuns la şeful lui. Era cea mai picantă dintre toate, pentru a simboliza exact starea pe care i-o dădea lucrul în acea companie.

Citeşte şi:

Lucrezi cu „fostul”? Ce e de făcut

Cererea de demisie şi... ceva s-o îndulcească

De obicei, prăjiturile sunt pentru nunţi, aniversari şi alte evenimente importante. Un angajat s-a gândit că ar fi o modalitate originală de a alătura demisiei lui un tort. Piotr Sosnowski, co-fondatorul şi şeful departamentului de resurse umane de la Zety, îşi aminteşte că un angajat s-a apropiat de el şi i-a înmânat un tort odată cu demisia lui. Şi acum, Sosnowski zâmbeşte când îşi aminteşte acel moment.

FOTO: Shutterstock



Recente

7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg