Pizza cu mesaj, tort pentru şef, tobe de fanfară. Cele mai ciudate moduri în care unii angajaţi au ales să-şi dea demisia

1 shutterstock 759828823 jpg jpeg

Celor mai mulţi angajaţi le-a trecut prin minte să renunţe la serviciul lor după o lungă perioadă de timp în care n-au fost mulţumimţi cu ceea ce făceau sau cu salariul primit. Totuşi, se trezesc în fiecare zi şi fac acelaşi job cu zâmbetul pe buze visând la o demisie răsunătoare. Alţii au îndrăznit să renunţe la locul de muncă într-un mod memorabil.

Gazda emisiunii americane „American Ninja Warrior”, Matt Iseman, şi-a părăsit locul de muncă prin intermediul unui mesaj pe o reţea de socializare, un videoclip mai precis. Matt s-a înregistrat întrebându-şi şeful dacă a observat că unii dintre angajaţii săi pleacă. Matt a spus că el este următorul pe listă şi, înainte ca şeful său să poată vedea videoclipul, el îi va fi trimis deja demisia. În apărarea sa, Matt a spus că şeful său ar trebui să înveţe să trateze oamenii în mod corect. Păcat că Matt nu a avut răbdare să vadă daccă şeful lui s-a schimbat sau nu cu adevărat. Descoperă prin ce moduri inedite au renunţat alţii la locul lor de muncă!

Demisie cu... cântec

Joey, un angajat al unui hotel de lux, se saturase de şeful său în cei trei ani în care lucrase acolo. Intrase în hotel zi după zi, dând tot ce putea, dar angajatorul lui continua să ceară mai mult şi să-l trateze foarte prost. Joey a decis să-şi dea demisia, dar n-a făcut-o pe tăcute, ci cu ajutorul unei fanfare. Joey a adus fanfara şi a înregistrat totul. A intrat cu prietenii lui în hotel şi l-a aşteaptat pe şef. Când a ajuns, acesta le-a cerut să iasă. Fanara a aşteptat ca Joey să pronunţe fraza „Îmi dau demisia!”, apoi a început să cânte. Dacă şeful nu l-a auzit destul de clar pe Joey spunând că demisionează, fanfara s-a asigurat că a înţeles mesajul, cântând: „Demisionăm, demisionăm!” în timp ce ieşea din hotel.

Pizza picantă pentru şef

Pentru majoritatea oamenilor, pierderea unui loc de muncă nu este ceva de care să fii mândru, dar şi pentru Luka Arezina. Acesta este acum co-fondatorul unei companii numite DataProt. Luka era pe punctul de a finaliza un contract de şase luni pe care l-a descris drept un coşmar. Având posibilitatea de avea un alt loc de muncă, el a conceput un plan prin care să-i spună şefului său părerea lui sinceră. Cu un salariu mic şi condiţii proaste de muncă, Luka a decis să cumpere 26 de pizza după numărul de angajaţi din compania aceea. A scris fraze motivaţionale, glume şi alte mesaje personale pe fiecare. Cea de-a 26-a şi ultima a ajuns la şeful lui. Era cea mai picantă dintre toate, pentru a simboliza exact starea pe care i-o dădea lucrul în acea companie.

Citeşte şi:

Lucrezi cu „fostul”? Ce e de făcut

Cererea de demisie şi... ceva s-o îndulcească

De obicei, prăjiturile sunt pentru nunţi, aniversari şi alte evenimente importante. Un angajat s-a gândit că ar fi o modalitate originală de a alătura demisiei lui un tort. Piotr Sosnowski, co-fondatorul şi şeful departamentului de resurse umane de la Zety, îşi aminteşte că un angajat s-a apropiat de el şi i-a înmânat un tort odată cu demisia lui. Şi acum, Sosnowski zâmbeşte când îşi aminteşte acel moment.

FOTO: ShutterstockRecente

cuplu certat jpeg
Indifelitate jpg
cuplu  shutterstock 1673456887 jpg
barbat si femeie shutterstock 149223914 jpg
cuplu  man g580e3df0f 1280 jpg
medicamente  barbat  shutterstock 2019419141 jpg
relatii toxice violeta moisa util mic mp4 thumbnail png
inel logodna  cerere casatorie  love g2cc41c38e 1280 jpg
cuplu  shutterstock 2086941742 jpg
Cuplu jpg
mireasa  pixabay bride gc93a96564 1280 jpg
sampanie shutterstock 263409551 jpg
Cerere in casatorie jpg
femeie shutterstock 2120630525 jpg
prezervative  condoms g2fdfee469 1280 jpg
cuplu in pat shutterstock 662146600 jpg
femeie ruj rosu shutterstock 151548218 jpg
florarie Brasov jpg
sarut shutterstock 139884175 jpg
barbat si femeie shutterstock 537199063 jpg