3 complimente la care bărbaţii nu rezistă

A complimenta un bărbat este o modalitate simplă de a-l suprinde pe cel drag sau de a-l cuceri. Este ceva pe care multe femei trec cu vederea, cu toate că ar avea un efect surprinzător.

image

Este ușor pentru femei să uite să facă complimente bărbaților, deoarece adesea se presupune că ei sunt cei de la care se aşteaptă să primească aprecieri. Adevărul este că bărbații primesc rareori complimente, de aceea ar fi o surpriză plăcută pentru ei. Cei mai mulţi și-ar dori să le audă. Ştii ce efect are asupra ta chiar şi un singur compliment. Iată de ce complimentele reprezintă un instrument puternic în atragerea sau recucerirea cuiva. Când complimentele sunt atât de rare, fără îndoială își va aminti orice compliment pe care îl primeşte, mai ales dacă este sincer.

Complimentează-l pentru ceva ce nu are legătură cu profesia lui

Cei mai mulţi bărbaţi nu vor să audă despre cât de impresionante sunt carierele lor. Cred deja că banii pe care îi câștigă nu reprezintă singurul motiv pentru care pot cuceri o femeie. Îi va face să creadă că îi vezi ca pe o sursă financiară sau că ești superficială. Potrivit unui sondaj realizat de Empower, 62% din persoane nu vorbesc despre bani cu nimeni.

Te-ar mai putea interesa: Cum să cucereşti un bărbat de la prima întâlnire

Evidenţiază o trăsătură fizică

Un compliment nu are un efect pozitiv dacă nu este transmis cu sinceritate, iar bărbaţii pot înțelege asta la fel de ușor ca femeile. Prin urmare, nu-i complimenta părul dacă nu este cu adevărat frumos. Sunt șanse ca el să-și dea seama că minți. Complimentarea partenerului tău poate ajuta la întărirea relației voastre și a stimei de sine, după cum o arată un studiu realizat de Universitatea Stanford.

Un sondaj realizat în anul 2020 a arătat că 56% din bărbați sunt nesiguri în privința aspectului lor. Singurul lucru este că bărbaţii nu aud niciodată nimic bun despre corpul lor, spre deosebire de femei. De aceea, orice compliment, mai ales dacă reflectă adevărul, va impresiona.

Vezi și: Ce trebuie să-i spui zilnic partenerului

Accentuează că te simți în siguranță cu el

Nu te sfii să-i spui dacă te simţi atrasă de el sau te face să te simţi protejată. Aceste două aspecte îi îngrijorează destul de mult pe bărbaţi. Odată ce vei încerca să faci complimente și vei vedea cum reacționează, vei înțelege puterea pe care o pot avea. În unele situaţii, complimentele pot salva relaţii.

FOTO: Shutterstock