Zodii care sunt greu de impresionat. Le cucerești cu mult efort!

Dacă îți dorești să câștigi dragostea unei femei care pare a fi greu de impresionat, verifică dacă zodia acesteia se află pe lista semnelor zodiacale greu de cucerit! S-ar putea să fie nevoie să depui mai multă muncă pentru a-i intra în grații. 

image

Există câteva zodii care sunt mai greu de impresionat, deoarece fie au standardele ridicate, fie sunt sunt perfecționiste sau poate că își doresc să întâlnească o persoană autentică. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie) 

Femeile Capricorn sunt cunoscute pentru natura lor ambițioasă și pragmatică. Își stabilesc standarde înalte și vor ca partenerii de viață să se ridice la nivelul lor. Nu se lasă ușor influențate de gesturile mărețe, însă prețuiesc sinceritatea și ambiția. O femeie aflată în zodia Capricorn poate fi mai greu de cucerit, dar odată ce i-ai câștigat încrederea, relația poate rezista toată viața. 

Citește și acest articol: Zodii care preferă singurătatea. În momentele de solitudine își încarcă bateriile! 

Fecioară (23 august - 22 septembrie) 

Femeile Fecioară sunt analitice și orientate spre detalii, ceea ce arată că sunt greu de impresionat, în special, prin gesturile superficiale. Fecioarele apreciază conexiunile intelectuale și prețuiesc partenerii care le stimulează mintea. Pentru a câștiga inima unei Fecioare, trebuie să te asiguri că porți conversații care o interesează și să-i demonstrezi că ești sincer. Complimentele superficiale îi va lăsa o impresie proastă!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) 

Femeile Vărsător sunt cunoscute pentru natura lor independentă. Sunt atrase de bărbații care le respectă autonomia și indepedența. Manifestările tradiționale de afecțiune nu atrag o femeie aflată în zodia Vărsător. În schimb, ea caută un partener care să-i împărtășească idealurile progresiste și care să-i aprecieze calitățile unice. Pentru a impresiona o femeie din zodia Vărsător, trebuie să fii o persoană deschisă și să-i accepți individualitatea. 

Citește și acest articol: Zodii dezastruoase în dragoste. Ce le împiedică să ducă o viață fericită? 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Femeile Săgetător prețuiesc libertatea și se bucură de spontaneitate, așa că dacă nu vei ține pasul cu ele, nu vei reuși să le impresionezi! Dacă ești atras de o femeie din zodia Săgetător, trebuie să fii pregătit să porniți împreună în aventuri noi, deoarece rutina nu o interesează!

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg