5 alimente afrodisiace pentru menţinerea pasiunii în cuplu

1 79507 original jpg jpeg

Menţinerea pasiunii în cuplu este unul dintre factorii care ajută relaţia să reziste în timp, însă din cauza stilului şi a programului de viaţă, de multe ori, aceasta ajunge pe plan secund. De aceea, poţi apela cu încredere la alimentele cu proprietăţi afrodisiace.

Stridiile

Stridiile sunt considerate a fi cele mai cunoscute afrodisiace naturale. Graţie cantităţii mare de zinc pe care o conţin, consumul acestora ajută la sporirea fertilităţii. Potrivit celor mai recente studii s-a constatat că stridiile conţin şi aminoacizi, utili pentru producţia hormonilor sexuali.

Ardeiul iute

Folosit pentru a da savoare preparatelor, ardeiul iute poate fi utilizat cu succes şi pentru condimentarea vieţii sexuale. Ajută la eliberarea endorfinelor şi stimulează circulaţia, fiind recomandat în cazul disfuncţiilor erectile. Pentru a obţine efectele dorite, ardeiul iute trebuie inclus în dieta zilnică.

Avocadoul

Energia şi libidoul sunt cruciale pentru a menţine pasiunea în cuplu. Avocadoul, plin de minerale, Omega-3 şi vitamina B, te ajută să îţi îmbunătăţeşti starea de spirit şi îţi furnizează foarte multă energie. Potrivit celor de la Universitatea din Illinois, din California, acest fruct păstrează sc ânteia în dormitor datorită nivelului ridicat de vitamina E, care are rolul de a menţine organismul tânăr.

Bananele

Datorită enzimei pe care o conţine- bromelina, atât producţia de testosteron, cât şi nivelul energiei cresc, graţie potasiului şi a vitaminei B. Bananele ajută şi la eliberarea serotoninei – hormonul fericirii, calmând sistemul nervos şi dând o stare de bună dispoziţie.

Mierea

Este un afrodisiac excelent, cu efect tonic şi stimulează puternic secreţiile glandelor sexuale. Se recomandă consumul a 2 linguriţe pe zi. Nu trebuie consumată încălzită, deoarece îşi pierde din valorile sale curative, enzimele fiind distruse la temperaturi mai mari de 45 de grade Celsius. Pentru creşterea libidoului, cea mai bună miere este cea de salcâm, de floarea soarelui sau cea de pădure, cea mai bogată în vitamine şi minerale.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg