Iată ce aliment îmbunătăţeşte viaţa sexuală!

1 70130 original jpg jpeg

Oamenii de ştiinţă americani au descoperit în urma unor teste de laborator pe animale, că iaurtul cu vanilie are efecte stimulante asupra libidoului.

Cercetătorii de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) din Statele Unite ale Americii au constatat cu surprindere că acest produs ameliorează activitatea sexuală a şoarecilor.

Mai întâi,cercetătorii au remarcat părul mult mai strălucitor şi de 10 ori mai bogat (ca densitate) al şoarecilor hrăniţi cu acest tip de iaurt.

Ei au remarcat că şoarecii masculi aveau,graţie acestui desert,testicule cu până la 15% mai mari decât cei care consumau junk-food şi cu 5% mai mari decât cei care urmau un regim normal dar fără iaurt.

Şoarecii din primul grup îşi fecundau partenerele mai repede şi cu o rată de succes mai mare (un număr de pui mai mare).

De altfel,femelele din acest grup aveau la rândul lor pui mai mari şi înţărcaţi mai repede,în comparaţie cu femelele care nu primeau iaurt cu vanilie.

Toate aceste constatări nu sunt deloc anecdotice,întrucât o echipă de cercetători de la Universitatea Harvard a evidenţiat deja,la oameni,o ameliorare a calităţii spermei,indusă de consumul de iaurturi.Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg