5 lucruri pe care nu ar trebui niciodată să le faci într-o nouă relaţie

1 82353 original jpg jpeg

Nimic nu se poate compara cu sentimentul frumos pe care îl simţi când eşti la începutul unei relaţii. Atunci te simţi îndrăgostită, cu fluturaşi în stomac şi parcă nu mai vezi nicio zi fără mult adoratul tău iubit. Asta până când lucrurile iau o întorsătură total neaşteptată. Află ce nu e bine să faci într-o nouă relaţie!

Nu te preface

Dacă vei spune întodeauna că îţi plac lucrurile pe care, în sinea ta, le urăşti, nu vei face altceva decât să îţi creezi o imagine falsă în faţa noului iubit. Făcând acest lucru doar de dragul lui nu va ajuta la închegarea relaţiei. Oricât de mult ai vrea ca partenerul să te aprecieze, este mai bine să fii sinceră şi să dai voie şi micilor diferenţe să existe între voi.

Nu îţi fie teamă să îţi găseşti locul

Este adevărat că orice relaţie care e la început presupune să petreci cât mai mult timp cu partenerul, însă asta nu înseamnă că dacă ai nevoie de un moment cu fetele sau un moment de solitudine, iubitul îţi poate interzice. Nu îţi fie teamă să îi ceri acest lucru, deoarece îţi poţi pierde personalitatea în timp.

Spune mereu ce gândeşti

Trebuie să îţi exprimi opinia asupra unui lucru într-o discuţie cu partenerul? Eviţi să spui ce gândeşti din teama de a nu îl supăra? Încearcă să fii cât mai diplomată şi să spui întotdeauna adevărul. Dacă este un om corect, partenerul te va aprecia şi mai mult pentru că eşti o persoană care nu se fereşte să spună lucrurilor pe nume.

Nu îţi schimba aspectul

Dacă ai părul ondulat de când te ştii, iar noul partener îţi sugerează că îi plac femeile cu părul drept, asta nu înseamnă că trebuie să te schimbi de dragul lui. O poţi face o dată, de două ori, însă ai grijă ca acest lucru să nu devină un obicei. Acelaşi lucru este valabil şi pentru felul în care te îmbraci sau în care te machiezi. Nu trebuie să impresionezi pe nimeni, căci cine te va iubi, te va preţui exact pentru felul în care arăţi.

Nu renunţa la prieteni

Ai un nou iubit şi deja îţi interzice să te mai vezi cu prietenele tale sau cu prietenii din liceu? Ei bine, acest lucru poate fi destul de îngrijorător, mai ales pentru începutul unei relaţii. Trebuie să îţi păstrezi prietenii şi timpul tău alături de ei, chiar dacă iubitul strâmbă din nas. Dacă discuţiile pe această temă evoluează, poate ar fi momentul să îţi pui câteva semne de întrebare.



Recente

7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg