5 lucruri pe care nu ar trebui niciodată să le faci într-o nouă relaţie

1 82353 original jpg jpeg

Nimic nu se poate compara cu sentimentul frumos pe care îl simţi când eşti la începutul unei relaţii. Atunci te simţi îndrăgostită, cu fluturaşi în stomac şi parcă nu mai vezi nicio zi fără mult adoratul tău iubit. Asta până când lucrurile iau o întorsătură total neaşteptată. Află ce nu e bine să faci într-o nouă relaţie!

Nu te preface

Dacă vei spune întodeauna că îţi plac lucrurile pe care, în sinea ta, le urăşti, nu vei face altceva decât să îţi creezi o imagine falsă în faţa noului iubit. Făcând acest lucru doar de dragul lui nu va ajuta la închegarea relaţiei. Oricât de mult ai vrea ca partenerul să te aprecieze, este mai bine să fii sinceră şi să dai voie şi micilor diferenţe să existe între voi.

Nu îţi fie teamă să îţi găseşti locul

Este adevărat că orice relaţie care e la început presupune să petreci cât mai mult timp cu partenerul, însă asta nu înseamnă că dacă ai nevoie de un moment cu fetele sau un moment de solitudine, iubitul îţi poate interzice. Nu îţi fie teamă să îi ceri acest lucru, deoarece îţi poţi pierde personalitatea în timp.

Spune mereu ce gândeşti

Trebuie să îţi exprimi opinia asupra unui lucru într-o discuţie cu partenerul? Eviţi să spui ce gândeşti din teama de a nu îl supăra? Încearcă să fii cât mai diplomată şi să spui întotdeauna adevărul. Dacă este un om corect, partenerul te va aprecia şi mai mult pentru că eşti o persoană care nu se fereşte să spună lucrurilor pe nume.

Nu îţi schimba aspectul

Dacă ai părul ondulat de când te ştii, iar noul partener îţi sugerează că îi plac femeile cu părul drept, asta nu înseamnă că trebuie să te schimbi de dragul lui. O poţi face o dată, de două ori, însă ai grijă ca acest lucru să nu devină un obicei. Acelaşi lucru este valabil şi pentru felul în care te îmbraci sau în care te machiezi. Nu trebuie să impresionezi pe nimeni, căci cine te va iubi, te va preţui exact pentru felul în care arăţi.

Nu renunţa la prieteni

Ai un nou iubit şi deja îţi interzice să te mai vezi cu prietenele tale sau cu prietenii din liceu? Ei bine, acest lucru poate fi destul de îngrijorător, mai ales pentru începutul unei relaţii. Trebuie să îţi păstrezi prietenii şi timpul tău alături de ei, chiar dacă iubitul strâmbă din nas. Dacă discuţiile pe această temă evoluează, poate ar fi momentul să îţi pui câteva semne de întrebare.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg