5 poziţii de încercat, când eşti cu un tip bine dotat

1 73016 original jpg jpeg

Femeile care au pus mâna pe un tip bine dotat poate spune că au tras locul câştigător, însă nu întotdeauna „mare” înseamnă „super”. În cazul în care partenerul are cu ce se lăuda, trebuie să ştie şi cum să folosească… ce are în dotare: nu doar pentru o penetrare profundă, ci şi pentru a evita să lezeze colul uterin.

Iată 5 poziţii în care eviţi ca penisul să atingă sau să lovească colul uterin,iar tu te poţi bucura pe deplin de sexul cu un tip bine dotat.

1. Zburătorul 

Aveţi nevoie de o canapea confortabilă sau de câteva perne pe care să te sprijini. Tu stai în şezut în faţa lui,cu spatele sprijinit,iar el se aşează în genunchi cu faţa spre tine. Tu depărtezi picioarele,în formă de V,şi ridici bazinul,astfel încât el să poată penetra. Astfel,din poziţia aceasta,îi vei permite să penetreze exact atât cât este necesar,pentru ca tu să te simţi confortabil.

2. Misionarul invers

El stă întins pe spate,în timp ce tu te aşezi deasupra,dar cu spatele pe pieptul lui,deci tot cu faţa în sus. Această poziţie are un unghi oarecum ciudat,care îl împiedică să lovească prea adânc,dar intră cât trebuie ca să stimuleze partea sensibilă a vaginului. Chiar mai bine:apropie-ţi coapsele,astfel încât să poţi dirija mişcările şi,mai ales,intensitatea lor. De altfel,el are acces direct la clitoris şi are poziţia perfectă pentru a-l putea stimula.

Citeşte şi:5 poziţii de sex pentru femeile însărcinate

3. În picioare

Staţi faţă în faţă,iar tu ridici un picior,sprijinindu-l pe bazinul lui. Dacă este mai înalt,e posibil să fie nevoit să stea puţin cocoşat. Unul dintre dezavantajele poziţiilor din picioare,cu un tip înzestrat mai puţin este că nu poate penetra suficient. Dar,în cazul vostru,tocmai aceasta este cea mai bună parte.  

4. Cu picioarele încrucişate

Este greu de crezut că o partidă de sex care începe cu el stând în poziţia lotus va avea o finalitate de zile mari. Dar... nu spune nu,până nu încerci. Deci,în timp ce el stă turceşte,tu îl încaleci,cu fundul sprijinit pe genunchii lui. Te apropii de el atât cât consideri necesar,ca el să nu penetreze prea tare. Tu controlezi mişcările aici,deci simte-te liberă să faci tot ce vrei ca să ai parte de o partidă de neuitat.

5. Maşinuţe tamponate

Atenţie:această poziţieeste pentru cei care au o rezistenţă mai mare,o mobilitate mai ridicată,pentru care sportul nu este un cuvânt străin. Staţi amândoi în poziţia şezut,faţă în faţă,cu genunchii ridicaţi,el cu picioarele uşor departate,astfel încât tu să te apropii de el. Apoi vă lăsaţi amândoi uşor pe spate şi vă sprijiţi în mâini. Abia acum el poate să penetreze astfel încât să te ducă pe culmile plăcerii.

Citeşte şi:Poziţii de sex fantastic în care părul lung nu te încurcă